Róże ...ach, te róże ... - cz.I

Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Róże ...ach, te róże ...

Post »

Moniko, bardzo się cieszę z nowej pracy! życzę, by otaczali Cię w niej życzliwi ludzie :) a forumować będziesz wieczorem, spoko...
miłego!
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moniczko, :D szykujesz się do pracy, a forum to co.......... ;:65
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Och ...Dziewczynki ;:4 ...bardzo Wam dziękuję za wsparcie ;:196 i pamięć! To dla mnie bardzo dużo znaczy!!!

Majeczko, no już jestem ... :oops: .
Oj tak, żebyś wiedziała ...chodzę na razie skołowana i dziwnie ten mój świat teraz wygląda. Jak wracam z pracy, to sama wiesz: obiad, czas dla dzieci i ... ;:19 (i to z trudem). Może i dobrze, że jest późna jesień, bo kompletnie nie miałabym czasu na ogród. A tak, to wiem, że wszystko w nim powoli zasypia.

Julcia super, że chce Ci się działać w terminatorkach ... ;:180 . Ja oczywiście te przesłane przez Ciebie wcześniej nazwy wstawię, tylko nie wiem jeszcze kiedy, ale postaram się najpóźniej w najbliższy weekend. Jest ich na pewno kilkanaście. Tiaaa ...trochę czasu potrzeba, żeby to powklejać, sprawdzić, dołączyć linki i ...wysłać. Ale, to przecież sama przyjemność :wink: !

Alutek, dzięki. Też mam nadzieję, że będzie mi lepiej szło z ogarnięciem wszystkiego i popiszemy sobie częściej ... :D .

Ewuniu, dziś po raz pierwszy od kilku dni weszłam na forum. Nie miałam kiedy ... W piątek dowiedziałam się, że praca jest od poniedziałku, więc ...poszły w ruch okna, chyba z 6 prań przez weekend zrobiłam, porządki w domu, przed domem, ostatnie konieczne czynności w ogrodzie, dzieci trza było domyć ... :lol: . I ogólnie mówiąc, nerwa miałam ... Ale, już trochę odpuszcza. I zamierzam być jak najbardziej na bieżąco z Wami ... bo bez forum jest szaro, sztywno i rutyniarsko :wink: .

Wandeczko, późne wieczorki spróbuję wygospodarować dla siebie. Jak dziewczynki pójdą spać, to będę zaglądać, bo wcześniej to wiesz, Mała wisi na szyi, a Duża prosi o pomoc w lekcjach i ...wymaga już większej kontroli, niestety :roll: .
Gary, pranie i te rzeczy, owszem można, ale jednak brakuje czegoś ... Ja miałam wrażenie, że czas przelatuje mi przez palce. Chociaż bardzo lubię być w domu, to jednak trochę na siłę, ale trzeba iść rabotać :wink: .

Agusiu, właśnie uśmiecham się do Ciebie ...bo czytam tak miłe słowa ... :D . A wiesz, że jak na razie ludzie z którymi pracuję są właśnie sympatyczni i życzliwi! Żadnej presji, docinek, czy krzywych spojrzeń. Naprawdę, dobre środowisko :uszy . Aż chce się pracować!!!
Wieczorami postaram się ...forumować :D !
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniczko, :D dobrze, że się odezwałaś. Pracuj spokojnie, a na forum zdążysz jeszcze pisać. ;:162 Julcia dzielnie obrabia terminatorki, a marzyła jej się laba :;230
Awatar użytkownika
Atka-a1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Też wydaje mi się, że w dobrym czasie poszłaś do pracy :D , przez jesień i zimę przyzwyczaisz się do nowego, a wiosną i dzień dłuższy, i przyzwyczajona do dotychczasowych zadań łatwiej wygospodarujesz czas na ogród :D
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Nadrabiam zaległości i właśnie się dowiedziałam że poszłaś do pracy. Dobrze że jest tam miła atmosfera i życzliwi ludzie, to bardzo pomaga w tym pierwszym okresie.
Moniczko życzę Ci zadowolenia z pracy a z czasem przyjdzie spokój i rutyna i wszystko do wiosny się poukłada. ;:4
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Maju święte słowa.
Moniko trzymam kciuki ale jak czytam to raczej nie trzeba, bo już jesteś zadowolona.Atmosfera dobra to i pracować się chce.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

I oby tak zostało na zawsze. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Moniko, powodzenia :D
zazdroszczę, ale tak pozytywnie, tez bym tak chciała "nie mieć czasu"...wiem, co mówię......trzymam kciuki!!!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Rozanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2009, o 13:19

Post »

Monia, powodzenia i czekamy na Ciebie. :wit ;:196
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniczko :wit ;:196
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Cześć Kochane Dziewuszki!!! ;:138

... Wiem, wiem ;:78 ...i głupio mi ... :oops: . Serio. Bardzo brakuje mi pogaduszek z Wami. Zastanawiam się w ogóle, czy jeszcze wróci taki czas ...
Na razie jeszcze nie ogarniam całości. Wracam z pracy, obiad, dzieci i ...piasek w oczach. Może im bliżej wiosny, tym energii mi przybędzie ;:159 . Oby ... Bardzo tego chcę, bo forumową dziurę w ;:167 może zapełnić ...tylko forum i Wy, rzecz jasna ;:108 .
Okropnie tęsknię do wspólnego bleblania o różyniach i wszystkim, co ich dotyczy ... ;:162 . Może w te święta jakiś cud się zdarzy ... :P .

Tymczasem wszystkim przesyłam moje świąteczne życzenia, które są tutaj: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1#p2682891

Obiecuję ;:180 bywać częściej i skrobać choćby parę słów.
:wit
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Monia, najlepszy czas na rozpoczęcie pracy. Szybko się wdrożysz i zobaczysz, żę później będzie łatwiej. Teraz musisz mieć cały czas napiętą uwagę, bo uczysz się nowych rzeczy. Dlatego jesteś zmęczona. Potem będziesz robiła to bardziej automatycznie więc będzie łatwiej. Zobaczysz ile potem radości da Ci ogród jak będziesz mogła rozładować w nim napięcie po pracy. Ja teraz bardzo odczuwam to, że nie mogę w nim pracować.
Ogarniesz wszystko. Przecież większośc z nas tak ma. Więc i Ty dasz radę.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Moniczko, poczekamy na to Twoje bleblanie o różyczkach. Pracuj spokojnie. ;:196
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Moniczko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;:196
Życzę ci dużo pięknych różyczek, chciałaś, żeby Ci przypomnieć jak będą robione zamówienia do szkółek zagranicznych. Robię to, zerknij do Gosi. ;:162
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”