Niezbyt liczne to grono tym bardziej sprawiające radość...

Ja lubię prowokować choć przyznam,że moja fotografia dla wielu może być niezrozumiała bo to rzecz powiedzmy gustów ...ale bywa także inspiracją co z satysfakcją zauważam..

w tym sezonie bardzo rajcują mnie odtrącone przeze mnie aksamitki..

kolejne lilie zakwitły

Great Star

limelight

aspera

i dalie nn

powojnik bylinowy Justa

wnet nastąpi ich czas...rozchodników!

sadziec

kocimiętka

monardy

Iwonka1

U mnie co jakiś czas popada ale podlewam systematycznie niektóre miejsca choćby hortensjom staram się wody nie żałować i niektórym warzywom ...Linii kroplujących nie mam i nie zamierzam zakładać, rośliny przyzwyczajone do samo radzenia dają radę!
Dzisiaj nad ranem popadało solidnie !
marta64

Coś widzi mi się,że heliotropa pomyliłaś z werbeną ...

Bo heliotrop stanowi tło dla kropelkowych zdjęć...i niewiele go widać...Ale może się mylę!

Wilczomlecz to także fajna inspirująca roślina dla mojego fotopstrykania
ewelkacha88 witam serdecznie i zapraszam częściej!

i dziękuję za słowa uznania! Bo niemych /za / i podglądających mam codziennie sporą myślę,że stałą publikę... Fotografią się żywo interesuję i staram się bo to dla mnie wielka frajda rozwijać swoje wielce amatorskie możliwości.

cyma2704 Soniu

O tej porze lubię jechać na działkę ...budzę się wcześnie,M trochę dłużej śpi ale jak ustalimy wieczorem poranny wyjazd to się z chęcią dostosowuje...A ja uwielbiam te chwile ... tę rosę to światło poranne bo o moim foto sprzęcie oczywiście nie zapominam

M źle znosi upały więc chętnie wyjeżdżamy o poranku a później ponownie w godzinach popołudniowych...
Wczoraj mieliśmy bardzo pracowity familijny dzień na działce!/ chwalę się!/ Po smakowitym /przywiezionym z domu obiadku/ popołudnie poświęcone było porządkowym pracom...Było przycinanie krzewów i nie tylko a także przekwitłych suszek na rabatach ,koszenie trawników,podlewanie , zbieranie malin,ogórków,pomidorów... Była też kawka i domowe ciacho ....

Miłej niedzieli życzę moim Sympatykom!