Iwonko0042 O widzisz u ciebie nadmiar deszczu a umnie dfcyt był.!!
Cieszę się,że popadało.Bo od 2 tygodni może wiecej u mnie nic nie padało.A upały ciągle były powyżej 30- paru stopni.Teraz popadało ochłodziło się.Uff.Ale cepełko mam nadzieję,że jeszcze przyjdzie, bo ja go lubię

Tak, mieczyki ładne.O nich i o daliach i o eukomisach pamiętam ,żeby wykopywać.Ale o innych to nie,Calle kupowałam kilka lat i zapominałam jej wykopywać.I przestaął już
kropelka-Mariolu Lilie piękne, szkoda,że ostatnie.Mieczyki moje też juz w większości kwitły.Muszę na drugi rok zwiekszy ich lość w ogrodzie

U mnie tylko w nocy popadało.Nie zadużo, wsiąkło.Bo sucho już było.Ale rano zimno było.Szłam do pracy dzisiaj skulona, zimno,bo okazało się,że 11 stopni było.A jeszcze 2 dni temu 34!!!
Ale popołudniu juz było 19,5.Uf,,, ciepełko nich wraca
Agusś85 Bo ekomis to też lilia grzywiasta I widać dlaczego
Iwonko1 Eukomisy moje kupiłam może 7 lat temu, sadzę na wiosnę. kwitną.Potem wykopuję i z mieczykami i daliami ida do piwnicy.I tak potem znowu na wiosnę sadzę do ogrodu, tylko w inne miejsce.I znowu kwitną
marpa-Maryniu Ja też widziałam u ciebie takie same lilie.Widocznie mamy trochę podobne gusty ogrodowe
Powinien eukos ci przeżyć w tej pwnicy.
A mieczyki spokojnie.One jeszcze we wrzeniu mogą kwitnąć
Dziękuję za miłe słowa.

pozdrawiam serdecznie .
slanka-flora- Sławku Witaj !! Bardzo dziękuję za nazwe tej lilii.Proszę , jak ludzie wszyko wiedzą
Hortensje uwielbiam.Mam juz 11 odmian.Ale 3 jeszcze ni w tym roku nie zakwtną
Róze zawsze piekne.Chociaż moje w tym roku deko chorują
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Ale u ciebie też jest pięknie.I ty masz tyle ciekawych roślin.Oj, tak, oj tak!!
Zaraz idę zobaczyć, co tam teraz masz ciekawego .
Taki clemek tak kwitnie.
Nie pamiętam jego nazwy

Clematis Sweet Summer Love - jeszcze młody.może kiedyś obrośnie mi tą podporę

powojnik Ville de Lyon

Piilu

powojnik Ville de Lyon

liliowce, przechodzą już do wspomnień