Martuś zimą często przeglądałam zdjęcia z letnimi wspomnieniami, nawet teraz to robię by poprawić sobie humor.

Słońce i kwiaty dla nas ogrodniczek to najwspanialszy duet na świecie.
Madziu na moim wichrowym wzgórzu wiosna jest zawsze opóźniona ale tak jak piszesz już nie długo i będziemy cieszyć z zieleni i kolorów w naszych ogrodach
Aluniu w takie nie przyjemne dni takie zdjęcia dodają energii a przede wszystkim dają nadzieję, że już niedługo będziemy oglądać takie obrazki w realu
Margosiu stokrotki siałam na jesieni, sadziłam takie mizeroty ale pięknie się rozrosły, teraz czekam jak w pełni pokażą swój urok
Małgocha w przepisie było masło klarowane ale ja smażę w niewielkiej ilości oleju na średnim ogniu. Ja bez słodyczy wytrzymałam 5 mies. i powiem Ci, że po miesiącu nie jedzenia słodkości nie miałam już na nie ochoty.
Beatko porcje trzeba koniecznie powiększyć bo znikają ze stołu w mgnieniu oka.

Cieszę się, że smakowały

Czerwień firletki i cytrynowy kolor tytoniu bardzo do siebie pasują, polecam taki zestaw
Zuziu o wymarzanie najbardziej się obawiałam tak to jest jak się kupuje oczami. Dobrze, że jestem wprawiona w sianiu, tylko ciekawi mnie czy zakwita w pierwszym roku uprawy
Koniecznie muszę znaleźć dla niego zaciszne i ciepłe miejsce, pożyjemy-zobaczymy
Dziękuję Zuziu
Marysiu bardzo proszę, energii nigdy za wiele

Również życzę udanego jutrzejszego dnia
Patusiu a jakie cebulowe masz na myśli? Lilie i liatry możesz już posadzić ale jak się obawiasz przymrozków to dodatkowo możesz okryć. Reszta cebulowych musi jeszcze poczekać.
Tereniu u mnie też okropnie wieje

mieszkam jak ja to mówię na
wichrowym wzgórzu chwilami są takie podmuchy , że zatykam uszy i zamykam oczy. Jak jestem sama w domu trochę się boje
Sylwuś masz racje

od czwartku pogoda ma się poprawić a w piątek pierwszy dzień upragnionej wiosny

. Musimy spokojnie przeczekać te kilka dni potem będziemy się cieszyć budzącą się przyrodą i kolorami pierwszych kwiatów.
Weroniko witaj

dawno Cię nie było na forum, bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś

Wspomnienia dodają energii i dają nadzieję nadzieje, że nowy sezon będzie równie udany