Przecież T. mi orchidarium nie kupi.... Jak nie ma tego, co się chce, to musi starczyć to, co jest.AnnaL pisze:Dusia Twój wybór jak trzymasz roślinkęJa tylko próbowałam Ci podpowiedzieć ale już nie będę.
![]()
Do tej malusiej listy pędzików dopiszę pędzik u phal. amboinensis , który się wydłuża i cieszy.
starczy małe akwarium z pokrywą wspaniale zastępuje orchidarium ... Jak byś bardzo chciała to akwarium jest estetyczne i nie zajmuje wielkiej przestrzeni starczy chciećStorczykowa pisze:Przecież T. mi orchidarium nie kupi.... Jak nie ma tego, co się chce, to musi starczyć to, co jest.
Chciałabym, ale nie chcę storczyków zwyczajnie poustawianych na dnie, tylko na pniach, jak w prawdziwym orchidarium. Ale tak by się źle podlewało... Ale i tak nie mam miejsca...trzynastka pisze:starczy małe akwarium z pokrywą wspaniale zastępuje orchidarium ... Jak byś bardzo chciała to akwarium jest estetyczne i nie zajmuje wielkiej przestrzeni starczy chciećStorczykowa pisze:Przecież T. mi orchidarium nie kupi.... Jak nie ma tego, co się chce, to musi starczyć to, co jest.
Aniu gratuluję następny pędzika ja przed chwilką zauważyłam ze moje 4 phal puściły pędziki
hurrra więc jednak będzie trochę kwitnień