U Aneci.
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: U Aneci.
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
Anetko piekne nowosci ,tej drugiej nie znam
Doniczki też piękne
Doniczki też piękne

- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Aneto zakupy bardzo ładne,a exaucarie masz z biedronki?
Bo ja tam ją kupiłem 12 marca,nawet kwitła,założyłem o niej specjalny wątek tutaj
Bo ja tam ją kupiłem 12 marca,nawet kwitła,założyłem o niej specjalny wątek tutaj
To pierwsze to wygląda jak szaszłyk.Bardzo fajne.
W tle widzę Ctenthe
.Fajniutkie doniczki. 

W tle widzę Ctenthe

- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Też mam taką Crassullkę. Tylko moja nie chce już tak stać na baczność
Ta druga roślinka też urocza, pierwszy raz ją widzę i słyszę o niej. Miałam ogromny problem by zapamiętac jej nazwę
Prawie sobie język połamałam 

Ta druga roślinka też urocza, pierwszy raz ją widzę i słyszę o niej. Miałam ogromny problem by zapamiętac jej nazwę

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Crassulka śliczna.
Ten drugi kwiatek jest dla Mnie nieznany. Nawet nie próbuję zapamiętać nazwy. Ale też ładny.

Ten drugi kwiatek jest dla Mnie nieznany. Nawet nie próbuję zapamiętać nazwy. Ale też ładny.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Anetko piękne nowości i w jakich eleganckich domkach
Ja też nie znam tej drugiej roślinki....na jej temat też trudno coś znaleźć

Ja też nie znam tej drugiej roślinki....na jej temat też trudno coś znaleźć

- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Wiesz podoba mi sie ta crasulka,lubie własnie takie inne
- luczek95
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
No ja też to mam z resztą daka wie o tym mam także z biedronkidaka pisze:Aneto zakupy bardzo ładne,a exaucarie masz z biedronki?
- Anetta
- 1000p
Witajcie, dziękuję za odwiedzinki Ewelinko, Damianie, Mirku, Kasiu, Agniesiu, Aniu, Saro, Łukaszu
Damianku tak excoecarii jest z biedronki w tym samym czasie kupowana co Twoja a kwitnie cały czas, wątek o niej odwiedziłam oczywiście
Mirku rozbawiłeś mnie z tym porównaniem do szaszłyka, myślałam że Ci Kasia_Kati da popalić za to bo ona kocha sucholubki ale jak widać uszło Ci płazem
, calateę ta o której wspominasz dostałam jako gratisik i bardzo się z niej cieszę bo ładnie zaczyna się puszczać i bardzo mi sie podoba jej wybarwienie, to pierwsza moja z tej rodziny ale pewnie nie ostatnia
Kasiu to właśnie chyba u Ciebie zobaczyłam ją w tamtym roku i się zachwyciłam, kupiłam potem szczepkę tu na forum ale mi padła no i teraz wypatrzyłam ją spośród paru innych sukulentów, mam nadzieję że jej nie zmarnuje. był jeszcze jeden taki fajny sucholubek, w ogóle nie przypominał rośliny, tak jakby łodyżki czyli cała roślina przypominała rybie ogonki wystające z doniczki, tez koloru takiego szarego, dziwny ale fajny.
Aguś może łatwiej będzie jak tą drugą roślinkę będę nazywała chiński kroton ,bo tak też można
Aniu rzeczywiście jest bardzo mało literatury na jej temat, w wyszukiwarkach wyświetlają się strony tylko po angielsku, oprócz naszego forum oczywiście
To fajnie Łukaszku im nas więcej tym lepiej bo trochę informacji zdobędziemy co lubi a czego nie i będziemy mogli dokształcać siebie nawzajem i innych :P
Damianku tak excoecarii jest z biedronki w tym samym czasie kupowana co Twoja a kwitnie cały czas, wątek o niej odwiedziłam oczywiście

Mirku rozbawiłeś mnie z tym porównaniem do szaszłyka, myślałam że Ci Kasia_Kati da popalić za to bo ona kocha sucholubki ale jak widać uszło Ci płazem

Kasiu to właśnie chyba u Ciebie zobaczyłam ją w tamtym roku i się zachwyciłam, kupiłam potem szczepkę tu na forum ale mi padła no i teraz wypatrzyłam ją spośród paru innych sukulentów, mam nadzieję że jej nie zmarnuje. był jeszcze jeden taki fajny sucholubek, w ogóle nie przypominał rośliny, tak jakby łodyżki czyli cała roślina przypominała rybie ogonki wystające z doniczki, tez koloru takiego szarego, dziwny ale fajny.
Aguś może łatwiej będzie jak tą drugą roślinkę będę nazywała chiński kroton ,bo tak też można

Aniu rzeczywiście jest bardzo mało literatury na jej temat, w wyszukiwarkach wyświetlają się strony tylko po angielsku, oprócz naszego forum oczywiście

To fajnie Łukaszku im nas więcej tym lepiej bo trochę informacji zdobędziemy co lubi a czego nie i będziemy mogli dokształcać siebie nawzajem i innych :P
A to ja tak w formie żartu napisałem.Tylko tak przypomina szaszłyka...znam krasulkę i podoba mi się,a Twoja to okaz zdrowia.
.Gratisik fajniutki,no ja zacząłem od niej i już mam dość pokaźną rodzinkę marantowych
ale słyszałem,ze ona jest najłatwiejsza w hodowli.

- Anetta
- 1000p
Wiem wiem że z Ciebie żartowniś już troszkę Cię poznałam
A kalatea pewnie masz rację ze łatwa w uprawie bo u mnie rośnie
a do twojej kolekcji to nawet nie będę startować z porównaniem bo nawet jakbym na ilość poszła to i tak jakości nie dogonię 

A kalatea pewnie masz rację ze łatwa w uprawie bo u mnie rośnie

Anetko jutro idę po nasionka strelicji
(może cię dogonie
)- chyba, że kupie kwitnącą
, ale za drogie są. :P

- Anetta
- 1000p
Rysiek to szukaj przekwitniętej może Ci się uda trzymam kciuki i koniecznie pochwal się :P