Była zima jeden dzień i już sobie poszła

Dzisiaj wieje i leje więc nie pozostaje nam nic tylko powspominać wiosenne klimaty:
Jadziu u mnie już po śniegu.Dziękuję za miłe słowa i zdrówka życzę
Patusia fajnie,że znów jesteś

Storczyków nie mam aż tak dużo ale zawsze chociaż jeden kwitnie i cieszy oczy
Wsiania Aniu widziałam jakie cudne storczyki udało Ci się zakupić a ich cena mnie powaliła

Szkoda,że u mnie nie ma takich promocji

Dziękuję w imieniu córek za pochwałę pierniczków
Jatra witam w moim skromnym ogrodzie

Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z roślinami ale dużo się tutaj nauczyłam i mam nadzieję,że odpowiednio wykorzystam zdobytą wiedzę.Przyświeca mi myśl,że nie myli się tylko ten kto nic nie robi

Pozdrawiam serdecznie
Sabinko tak to już bywa z prognozami pogody,że są tylko dwie możliwości: albo się sprawdzą albo się nie sprawdzą

Mnie ten brak zimy troszkę martwi bo dość wcześnie posadziłam cebulowe kwiaty i część z nich już wykiełkowała

Boję się,że nie obędzie się bez strat
Annes 77 u mnie też plucha i wszędzie pełno błota

Ja na wiosnę jeszcze nie liczę ale patrząc za okno aż trudno uwierzyć,że to styczeń.Oby tylko nie było powtórki z zeszłego roku i śniegu na Wielkanoc
aage Aguś muszę Ci się przyznać,że jeszcze do Sylwestra wyczekiwałam zimy ale teraz mi się odmieniło i powoli kiełkuje we mnie myśl o wiośnie.Żeby tylko nie kazała na siebie długo czekać
Aneczko uwielbiam storczyki za ich niesamowite kolorki

Szczególnie teraz kiedy tak mało barw na dworze.Oj czekam na te nasze cebulowe,tym bardziej że wiem ile ich nasadziłaś

Myślałam,że po jesiennych zakupach będę miała z roślinnymi wydatkami spokój do wiosny ale przypadkiem przeczytałam o zachwytach nad BR.Z ciekawości weszłam na ich stronę i przepadłam na całe popołudnie