Z braku świeżych nowalijek jeszcze różyczka...żeby nie zawieść zaglądających do mnie !
Mam wprawdzie od wczoraj świąteczny bukiecik tulipanów

od Małżonka ale fotki jeszcze nie zrobiłam ...
Aniu sweety wiem , że lubisz wszelkie rośliny

a skoro i moje znalazły Twoje uznanie to przyjemność dla mnie
Stasiu nie wiem co się u mnie dzieje bo cały tydzień nie byłam na działce

a serduszka w ub.sezonie pokazała się u mnie bardzo późno już nawet straciłam nadzieję. W sumie kiepsko wyglądała może nawet korzenie były podgryzione .Ciekawe co będzie tej wiosny , może dzisiaj uda mi się zajrzeć do niej jak nie zapomnę ..bo jak wpadnę na chwilę to nie wiem gdzie zaglądać i na co patrzeć i wiele mi umyka !

Teraz wiadomo, krokusy, ranniki,przebiśniegi i reszta wiosennych kwitnących zwraca uwagę no i jeszcze fotki pstryknąć trzeba ...
Marysiu mar33 bardzo dziękuję,że wpadłaś na chwilę

Na razie nie cieszą mnie zbytnio wiosenne bo nie często mi dane być na działce ...nie ma pogody dobrej no i na zabiegi rehabilitacyjne chodzę od tygodnia /2 tura/ coby na wiosnę podkurować moje zwyrodniałe członki...
anias1 myślę,że brak u Ciebie piwonii to sytuacja przejściowa

i niebawem jakaś i u Ciebie zagości ! Ja przez lata miałam tylko te z którymi rozpoczynałam działkowanie a ostatnio kilka nabyłam nowych!
Marto 
ale zostaw dla mnie troszkę !
Iwonko-na pewno doczekasz się kwitnienia swoich piwonii

u mnie tydzień temu też nie było jeszcze śladu, wczesna wiosna rozbudziła nasze apetyty ale przyroda ma swój rytm ...i każe nam czekać!
Kriss1515 nostalgie to dość popularna róża i na pewno ją dostaniesz skoro Ci się podoba ! A co do "koperkowej"to źródła podają jej wzrost 30-60cm . Moja jest gdzieś pośrodku chyba...to nowy nabytek - dostałam w prezencie w tym sezonie mam nadzieję pokaże swoją krasę ...Miło,że wpadłeś!
Kasiu-nie chcą rosnąć piwonie u Ciebie?

Brzydule!

Na pocieszenie powiem,że zdarza się i u mnie ,że nie wszystkie rośliny chcą mi rosnąć jakbym tego po nich oczekiwała!
DCN...