Basiu -
Lucy -
Justynko-duju -
Kasiula17 -
Pati -
Moniko -
Żanett-ko -
Anetko -
Nusiu -
Skarpetko -
Ewo -
Aniu76 -
Kasiu-nieulozona-tak -
Justynko-justus27 -
Moniko-chałaputkowo -
Aniu-luna1202
Basiu - Jakoś tak się Basiu złożyło,że "walentynkowo się zrobiło"
Lucy - Wyobraź sobie,że każdy z moich pokazanych hiacyntów zakwitł po raz drugi a co do papirusa to mam ale od niedawna młodziutkiego i jeszcze się nim nie chwaliłem
Justynko-duju - Mam nadzieję,że szczepki od Babci już ukorzenione i w doniczce
Kasiula17 - Cieszy mnie,że podobają Ci się półki na tle białych tapet a co do cięcia,to rośliny same się o to proszą i potem lepiej rosną
Pati -
Moniko -
Żanett-ko - Nie wpadaj w kompleksy bo nie masz ku temu powodu bo Twoje zdjęcia są super
Anetko - Dzięki za miły pościk

a co do podpisywania zdjęć to mam nadzieję,że jeżeli już ktoś je skopiuje to zrobi z tego uczciwy pożytek jak do tej pory?,a przy okazji przemyślę Twoją propozycję i może znów zacznę je podpisywać?
Nusiu - Jak miło przeczytać znowu Twój sympatyczny post
Skarpetko - Bardzo mi miło;:180
Ewo - Cieszę się bardzo dziękuje
Aniu76 -
Kasiu-nieulozona-tak - Bardzo dziękuję za multum komplemencików
Justynko-justus27 - Bardzo się cieszę,że mogłem czymś zaimponować
Moniko-chałaputkowo- -
Aniu-luna1202 - Wpadaj jak tylko możesz a za pościk duża
Przyznam się szczerze,że tak licznych odwiedzin się nie spodziewałem.Dziękuję zatem Wszystkim,którzy do mnie tym razem zawitali i pozostawili swój ślad w postaci miłych i bardzo sympatrycznych postów
Odwiedzajcie zatem mój wątek kiedy tylko Wam czas na to pozwala a sprawicie mi tym multum radości-zapraszam serdecznie Was,Forumowiczów i Gości i bardzo serdecznie Wszystkich Was pozdrawiam
Cyprysik wreszcie odetchnął bo ma już większy domek.
Lucky-Bamboo powiększyła się rodzina.
Peperomia obtusifolia rozmnaża się nie czekając na wiosnę.
Różowy hibiskus popisuje się częstym kwitnieniem po dłuższym pauzowaniu.
Nowy nabytek-Peperomia variegata.
Cyprysik po świętach ma się dobrze-i tu odpukać w niemalowane-i nareszcie w większej doniczce bo w poprzedniej ledwo się mieścił ze względu na bardzo rozwinięty system korzeniowy.
Do Lucky-Bamboo dołączył drugi w czarnej doniczce w nieco innej formie i tańszy o połowę ceny,troszkę zmarniały ale mam nadzieję,że u mnie szybko dojdzie do prawidłowego wyglądu?
Tak więc rodzinka się powiększyła.
Peperomia wydała pierwsze potomstwo.
Hibiskus rozwija kwiat za kwiatem.
Mój nowy nabytek-Peperomia variegata.
No to jeszcze dwa kolażyki,które dedykuję
Ewie321
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze