Keetee, dzięki

Okularki to niedawny nabytek. Jak tylko je zobaczyłam, musiałam kupić, bo są wesołe
Takasobie, chyba jesteś u mnie pierwzy raz. Witam więc szczególnie serdecznie. Popędziłam do ciebie z rewizytą. Zobaczylam piekny wątek, piękny ogród, ale niestety zamknięty, choć ma zaledwie 40 stron. Dlaczego tak?
Aleja daliowa w tym ogrodzie rzeczywiście każe się zatrzymać tam na dłużej i podziwiać...
Kropelko, a więc zapraszamy na ławeczkę, gdy będziemy się spotykać kolejnym razem.

Sosenki4, ja w tym ogrodzie byłam już wiele razy i zawsze znajduję coś nowego, czego nie widziałam wcześniej. On jest bardzo duży i nie da się go dobrze zwiedzić za jednym razem.
Tajeczko, namów M na wspólną wycieczkę krajoznawczą. Takich miejsc nie można przegapić.
Justi, przez ten dzisiejszy dzień też nie zrealizowałam wszystkich planów ogrodowych. Poza tym pierwszy raz włączyliśmy w domu ogrzewanie, bo nie dało się z zimna wytrzymać. Kupiłam dzisiaj po południu nawóz potasowy i jutro będę podsypywać róże. Czy y już to zrobiłaś?
JSZFRED, wykopywanie dalii i mieczyków zdecydowanie mnie zniechęciło do tych roślin. Oprócz tego one chyba nie lubiły mojej kwaśnej ziemi. No i ślimak je żarły. Ale popatrzyć bardzo lubię.
AgaNet, ja też mam taką ławeczkę. A z tego ogrodu, poza robieniem zakupów, niezmiernie czerpię inspiracje do swoich planów. I często się zastanawiam, gdy tam jestem: czy tak wygląda raj?