Krysiu,dawno nie zaglądałaś na Zagórek. Cieszę się, że mnie odwiedziłaś i zapraszam częściej Ewuniu, jaki tam porządeczek. Cały czas coś robię, ale czasu mało jak odwiedza się działkę tylko weekendowo
Parę ostatnich fotek z Zagórka
Anetko, ale się pozmieniało w Zagórku , nowa architektura wspaniała, a kwiaty Cię zaraz zaleją, tak wszystko pięknie rozrośnięte. Podszepnij w której szkółce wszystko oprócz róż i powojników kupujesz?
ATENO- dawno się nie widziałyśmy, piękności z Zagórka pokazujesz - mnie szczególnie ujął widok pergoli a za jego plecami piękny las, niczym puszcza...ciepełka tylko brakuje.
U mnie dzisiaj niebo jak w pażdzierniku, zimno
Twoja róża nn najbardziej mi się spodobała chciałabym mieć taką u siebie. Moja naparstnica też taka wielka urosła i kwitnie już ponad miesiąc bardzo lubię tę roślinki. Coraz ładniej na tym twoim zagórku.
Ewuniu, William Shakespeare kolorek ma piękny, a do tego pięknie pachnie. Naprawdę polecam Krysiu, zdecydowanie brakuje ciepełka . U nas też zimno i mokro. Czekam na dalie. Widziałam,że u Ciebie już zakwitły Szostani, naparstnice też u mnie kwitną od ponad miesiąca, ale że tak wyrośnie jedna z nich, to mnie zaskoczyło