Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.
A ja w tym roku powiedziałam pas i roślin cebulowych nie nabyłam...co najwyżej będę podziwiać wiosną w waszych ogrodach 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja mam do wsadzenia jeszcze tylko niskie tulipany ale dopiero zdobylam, bo same wysokie wszedzie a ja chcialam malutkie i mam. Tylko zeby nie bylo jak w zeszlym roku, ze niby malutkie wyrosly ale zoltawe a nie biale jak mialy byc 

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj Asiu, zanim poznamy się osobiście, postanowiłam poznać twoje królestwo i stwierdzam że bardzo mi się podoba busz jaki tu zastałam i poczucie humoru jego właścicielki.
Lubimy takie same róże: Novalis, Rhapsody in Blue a ostatnio Nahema podpatrzona u Robaczka z impetem wpakowała mi się na listę chciejstw.
Przejrzałam tylko kilka stron i wprowadzenie ale koniecznie muszę znaleźć czas na zapoznanie się z resztą wątku, więc do napisania
Lubimy takie same róże: Novalis, Rhapsody in Blue a ostatnio Nahema podpatrzona u Robaczka z impetem wpakowała mi się na listę chciejstw.
Przejrzałam tylko kilka stron i wprowadzenie ale koniecznie muszę znaleźć czas na zapoznanie się z resztą wątku, więc do napisania

Cześć Asiu!
Zgubiłaś mi się jakoś, ale już Cię mam, ptaszyno
Taki busz jak u Ciebie bardzo mi się podoba (w ubiegłym roku tego nie było!) - wydaje się pod koniec sezonu nieokiełznany, ale nic bardziej mylnego; myślę, że go kontrolujesz, w swoim stylu
Trawiaste ścieżki tworzą tę tajemnicę za rogiem, o którą wielu z nas chodzi. Ty to już masz
Pięknie!
PS. Raczej się nie zobaczymy w sobotę - ledwie dycham

Zgubiłaś mi się jakoś, ale już Cię mam, ptaszyno

Taki busz jak u Ciebie bardzo mi się podoba (w ubiegłym roku tego nie było!) - wydaje się pod koniec sezonu nieokiełznany, ale nic bardziej mylnego; myślę, że go kontrolujesz, w swoim stylu

Trawiaste ścieżki tworzą tę tajemnicę za rogiem, o którą wielu z nas chodzi. Ty to już masz

Pięknie!
PS. Raczej się nie zobaczymy w sobotę - ledwie dycham

Hej! Wczoraj większość dnia padało i nic nie udało mi się zrobić... a dziś nie mam czasu jechać na ogród. Jadę na rozmowę w sprawie nowej pracy. Tzn. potencjalny pracodawca będzie mnie przekonywać, że ją chcę
, zobaczymy na ile silnych argumentów użyje
.
Aniu (Lady-r) znalazłam w ogrodniczym Toxan, ale tylko w formie nasączonych trucizną gotowych produktów dla gryzoni (płatki owsiane, granulki). Czy o tym pisałaś, czy szukać dalej ? Jeśli tak, to czego?
Aga, ja kupiłam i jak zwykle mam problem GDZIE wsadzić. Szczęśliwie, cebulki małe i zawsze gdzieś się je upchnie...
Jule, trzymam kciuki, żeby tym razem cebulki okazały się właściwe
!
April, witaj
. Ja trochę znam Twój las, bo po ciuchu go odwiedzałam
Fajnie, że się spotkamy.
P.S. W tajemnicy Ci zdradzę, że Robaczek wypatrzył Nahemę u mnie
, przynajmniej tak swego czasu twierdził...
Aga, nawet nie chcę o tym słyszeć....

Aniu (Lady-r) znalazłam w ogrodniczym Toxan, ale tylko w formie nasączonych trucizną gotowych produktów dla gryzoni (płatki owsiane, granulki). Czy o tym pisałaś, czy szukać dalej ? Jeśli tak, to czego?
Aga, ja kupiłam i jak zwykle mam problem GDZIE wsadzić. Szczęśliwie, cebulki małe i zawsze gdzieś się je upchnie...

Jule, trzymam kciuki, żeby tym razem cebulki okazały się właściwe

April, witaj

P.S. W tajemnicy Ci zdradzę, że Robaczek wypatrzył Nahemę u mnie

Aga, nawet nie chcę o tym słyszeć....
Asiu, taka prawda...
Trzymam kciuki za interview!
Trzymam kciuki za interview!
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Asiu niby masz rację ale jakoś w tym roku powiedziałam pas...chociaż w zamierzeniach docelowych widzę gdzieś u siebie rabatę cebulowych
Trzymam kciuki za rozmowę

Trzymam kciuki za rozmowę

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
To musi być płyn, bo kret zboża nie je i musisz nasączyć mięsko.
Takie coś.
http://deratyzacja.bazarek.pl/opis/2286 ... lynie.html

http://deratyzacja.bazarek.pl/opis/2286 ... lynie.html
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Aniu, wiem, że kret jest mięsożerny, dlatego pytam, bo płynu u nas nigdzie nie ma
. Dziękuję, teraz już wiem czego szukać.
Agnieszki, dziękuję za
.

Agnieszki, dziękuję za

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
haha, nie tylko swego czasu, cały czas odsyłam do Ciebie na oglądanie rasowej Nahemyasia2 pisze: April, witaj. Ja trochę znam Twój las, bo po ciuchu go odwiedzałam
Fajnie, że się spotkamy.
P.S. W tajemnicy Ci zdradzę, że Robaczek wypatrzył Nahemę u mnie, przynajmniej tak swego czasu twierdził...
![]()

No to jak ze szczegółami wyprawy? Kiedy startujemy?
hehe Kasia była szybsza......bo też chciałam o to pytać 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jola, na pewno bedziesz zachwycona spotkaniem z Poznaniankami. Wyszalałam się z nimi w Sulejowie.April pisze:Witaj Asiu, zanim poznamy się osobiście, postanowiłam poznać twoje królestwo i stwierdzam że bardzo mi się podoba busz jaki tu zastałam i poczucie humoru jego właścicielki.
W przyszłym roku Wam nie daruję.
Asia, a ja zostawiam większośc prac do wiosny, bo teraz energia mnie opuszcza. Tylko na sadzenie mam chęć. Wiosną to zupełnie co innego. Padam, ale robię. I jestem szczęśliwa

Ciekawe, czy potencjalny pracodawca Cię przekonał.

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Cześć Aśka, fajnie było Ciebie poznać, dzięki za przesympatyczne popołudnie i wieczór.
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Margo miała rację, Poznanianki są super, spotkanie bardzo miłe i żal było wyjeżdżać.
Asiu dziękuję za przesympatyczne towarzystwo
Jeszcze nie ochłonęłam w pełni a już pojechałabym jeszcze raz 
Asiu dziękuję za przesympatyczne towarzystwo

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Asiu bardzo się cieszę że mogłam Cię poznać , choć powinnam wcześniej w Sulejowie , ale niestety wtedy jakoś nie było mi dane, przejrzałam zdjęcia z Sulejowa i chyba rzeczywiście ze mnie gapa, zaraz wyśle na .p.w
Genia
Genia