Ano...tutaj Ewa wklejała swojego: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5&start=42Barabella pisze:I też takie giganty są? Niesamowite....
Wiejski eksperyment Pat - ogrodowe plany 2013
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiejski eksperyment Pat - ogrodowe plany 2013
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pat - skarbie, Ty to jesteś w wieku zbliżonym do mojej córcisurvivor26 pisze: No i akurat...jesteśmy w zbliżonym wieku.........

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Pat to jednak będziesz miała tHUJE
i tak się zaczyna rządek 

- survivor26
a gdzież...to są endemiczne cyprysiki niemieckie: Ewy pochodzi pewnie z podobnego okresu, czyli z setkę lat ma lekko liczącMaska pisze:Pat to jednak będziesz miała tHUJEi tak się zaczyna rządek

Agnieszko, nie wnuki świadczą o wieku...też bym mogła mieć takie w wieku Flo, gdybym się odpowiednio wcześnie do powiększania przyrostu naturalnego zabrała

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pati spieszę Cię pocieszyć, że u mnie śniegu po kolana i właśnie mam świeżą dostawę, bo wiosna zorientowała się, ze wczorajsze słońce sttopiło trochę tego białego. Uzupełnia więc zapasy
. Moje roślinki posiane 2 dni temu jeeeeszcze nie wychodzą spod ziemi
, ale lobelki poprzesadzane do donic mają się dobrze i całe 19 doniczek ma miejscówkę przy oknie. Mam ich 11 łącznie z kotłownią i łazienką, jest tego mycia
, ale czego nie robi się dla roślinek 

-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Co pewnie w momencie usłyszenia bocianowych nowin też by cię szczególnie nie uszczęśliwiło. Znam z osobistej autopsjisurvivor26 pisze:...
Agnieszko, nie wnuki świadczą o wieku...też bym mogła mieć takie w wieku Flo, gdybym się odpowiednio wcześnie do powiększania przyrostu naturalnego zabrała

No cóż teraz jednak nawet bocianów

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Marysiu- dmuchnij.
-
- 100p
- Od: 30 sie 2012, o 19:05
Tylko na zachöd dmuchaj, na zachöd. Bo dzisiaj u mnie sypie niemozebnie. Ciekaw jestem kto mi to wczoraj nadmuchal

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- survivor26
No nie wiem...nie wiem... chyba Ci nie oddamy naszego polskiego słońca, bo będziesz wybrzydzał, że nie dość jasne, że ktoś promienie nierówno przyciął, a kilka ukradł, a natężenie światła niezgodne z przepisamiJerome pisze:Tylko na zachöd dmuchaj, na zachöd. Bo dzisiaj u mnie sypie niemozebnie. Ciekaw jestem kto mi to wczoraj nadmuchal![]()

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
survivor26 pisze:No nie wiem...nie wiem... chyba Ci nie oddamy naszego polskiego słońca, bo będziesz wybrzydzał, że nie dość jasne, że ktoś promienie nierówno przyciął, a kilka ukradł, a natężenie światła niezgodne z przepisamiJerome pisze:Tylko na zachöd dmuchaj, na zachöd. Bo dzisiaj u mnie sypie niemozebnie. Ciekaw jestem kto mi to wczoraj nadmuchal![]()

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
-
- 100p
- Od: 30 sie 2012, o 19:05
A kolor? A jasnosc? A temperatura? No no, zeby mi sie wszystko zgadzalo ze wzorcem.
Bo przyjdzie mi nowej gwiazdy w okolicy szukac.

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Piotrze to jeszcze nie znalazłeś
no to NZ!
Jureczku chyba wydmuchałam bo już nie dość że słońca niet to sypie ale nie powiem Wam co
Pati dzisiaj w Krakowie snuły się po ulicy bandy dzieci z kukłami i co ... chyba im żal było utopić

Jureczku chyba wydmuchałam bo już nie dość że słońca niet to sypie ale nie powiem Wam co

Pati dzisiaj w Krakowie snuły się po ulicy bandy dzieci z kukłami i co ... chyba im żal było utopić

- survivor26
Albo świecić własnym blaskiem jak Słońce Karpat...Jerome pisze:A kolor? A jasnosc? A temperatura? No no, zeby mi sie wszystko zgadzalo ze wzorcem.

i jeżówki (sztuk 2):

Ale nadrobimy naparstnicami jednorocznymi - nadal nie znalazłam jednoznacznego potwierdzenia, że takie w ogóle istnieją, więc być może zamiast morza kwiatów, będę mieć morze rozet liściowych...

No i zawsze pozostają jeszcze pelargonie nie do zdarcia...roślinie macierzystej obcięłam kwiaty w styczniu, szczepki kwitnąć chą już dziś:

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

naparstnica kwitnie nie w pierwszym roku ,,,tak było u mnie...o mało włos nie wypieliłam jej...
małe zadzonki są podobne do dziewanny...która musiałam troszkę ograniczyć...

..zdjęcie z iryskami bardzo ciepłe ..o rany jak ja tęsknię do takiego widoku u siebie...

a choróbsko poszło sobie czy jeszcze Ciebie gnębi...