Pozdrawiam serdecznie
Fiołkolandia i storczyki u Wandy
Re: Fiołkolandia i storczyki u Wandy
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Wandziu
Pstrokate fiołeczki ładnie szykują się do wiosny, śliczne mają już rozetki
Kwitnienie ratowanego storczyka jest chyba największą nagrodą za serce. To zawsze ekscytujące oglądać jak nareszcie się otwiera i pokazuje tajemniczą buźkę. Mam i ja maleńkiego NN, żywię cichą nadzieję, że coś z niego będzie; tym wieksza moja ciekawość bo to chyba miniaturka.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Pstrokate fiołeczki ładnie szykują się do wiosny, śliczne mają już rozetki
Kwitnienie ratowanego storczyka jest chyba największą nagrodą za serce. To zawsze ekscytujące oglądać jak nareszcie się otwiera i pokazuje tajemniczą buźkę. Mam i ja maleńkiego NN, żywię cichą nadzieję, że coś z niego będzie; tym wieksza moja ciekawość bo to chyba miniaturka.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
OOOOOOOOOO matko byłam u Ciebie pooglądać roślinki .Wszystkie piękne i te ogrodowe i domowe ale z tymi fiołkami klękajcie narody ,szczęka nadal na podłodze ,brak słów ---zachwyt .Miałam kiedyś kilka ,pojechałam na działkę jak wróciłam fiołki pływały i wiadomo kilim.Moje storczyki (słownie cztery sztuki) wypuściły pąki ,oglądałam ich co dzień pąki opadły jeden ma 2 kwiatki drugi 4 ,więcej chyba nie będzie.Muszę się trochę podszkolić w tym względzie.Ale Twoje cudne masz prawdziwy dar .
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Kammo, dziękuję za tak wiele miłych słów.
Też bym ciebie odwiedziła, ale chyba nie masz swojego wątku, bo ten link w stopce jest tylko do Picassa. Obejrzałam tam twoje zdjęcia i piękne owocki (nie mówiąc o przecudnie ozdobionych pisankach), ale to za mało. Nie powinnaś przypadkiem założyć ogrodowego wątku?
Też bym ciebie odwiedziła, ale chyba nie masz swojego wątku, bo ten link w stopce jest tylko do Picassa. Obejrzałam tam twoje zdjęcia i piękne owocki (nie mówiąc o przecudnie ozdobionych pisankach), ale to za mało. Nie powinnaś przypadkiem założyć ogrodowego wątku?
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wandziu popularny rózowy ale jakże śliczny 
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Ślicznie zakwitła a to ,że odratowany to cieszy jeszcze bardziej.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
pamietam jak sama kiedys bylampodekscytowana rozwijajacą sie orchideą.wspanialy widok! a fiolki jak zawsze przepiekne! i byle dalej do wiosny!
Przegladnelam caly dzial i az slow brak... po prostu masz to o czym ja moge tylko pomarzyc (przynajmniej na razie) bo niestety nie ma za wiele miejsca na kwiaty...
Twoj zielony dom stwarza tak wspaniala atmosfere... no i pewnie tlenu masz pod dostatkiem
Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Twoich kolejnych trofeow
pozdrawiam cieplutko!!!
Twoj zielony dom stwarza tak wspaniala atmosfere... no i pewnie tlenu masz pod dostatkiem
Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Twoich kolejnych trofeow
pozdrawiam cieplutko!!!
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

Mojsze, witam nowego gościa. Patrząc jednak na pierwsze sowo twojego postu, nie wiem, jak się do ciebie zwracać. Czy ty chłopak, czy dziewczyna? Tak czy siak cieszę się, że ci się u mnie spodobało i zapraszam częściej.
Mam malutką radę. Zrób sobie w stopce link do swojego wątku. Wtedy łatwiej nam będzie ciebie odwiedzać.
Mam malutką radę. Zrób sobie w stopce link do swojego wątku. Wtedy łatwiej nam będzie ciebie odwiedzać.
Nazywam się Magda
wiec na pewno dziewczyna, literówka mi się wkradła
Tak to jest jak się pisze pod wpływem takich emocji (po przeglądnięciu Twojej strony...)
Bardzo chętnie wystawiłabym ten link tylko... jak???
Bardzo chętnie wystawiłabym ten link tylko... jak???
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

Magda, wejdź na stronie głównej w "Sekcja tutoriali. Pierwsze kroki na forum". A potem kliknij TUTORIALE i poczytaj.
- evikc
- 500p

- Od: 18 lis 2010, o 00:22
Obejrzałam Twój ogród i bardzo mi się podobał, ale kolekcja fiołków i storczyków wprawiła w zachwyt. Gratuluję takich wspaniałości i będę tu zaglądać aby zobaczyć jak zakwitnie Twoja kolekcja fiołków.
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Prymulki jakze wdzięczne kwiatki
i do tego motylki i nic tylko przywoływać wiosenkę 
miłego dnia Wandziu
miłego dnia Wandziu