Witaj Aniu
nie wiem jak ja nadrobię tyle zaległości.Widzę że królikarnia przeszła metamorfozę i przyznać muszę że na dobre jej to wyszło

Mimo piaszczystej gleby bardzo dobrze sobie radzisz z roślinami -pięknie odwdzięczają Ci się za opiekę i widzę że masz ich różne gatunki śliczna piwonia bardzo je lubię gdy moja córcia była w wieku sypania kwiatów to wiesz do czego jej służyła

krokusy. szafirki,tulipany ,hiacynty ,żonkile cały zestaw wiosennych kwiatów ,ale będzie pięknie jak śnieg zniknie i w końcu przyjdzie wiosna

.Oczko wodne lumaśne ,i moje ulubione słoneczniki ,ale nie tylko pod względem mniam mniam

.Oglądam i oglądam i nie mogę się zdecydować co mam pisać ,no tak kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi

....piękne Cię goście pierzaste odwiedzają nawet ten pajączek jest ładny chociaż za nimi nie przepadam

Fajnie pomyślana kompozycja żółtych bratków w niebieskich donicach super się nawzajem uzupełniają

.Piękny ogródek warzywny i ile w nim zielonych smaczności

.pomidorki jak piękne pomidorki ,ale mnie interesują te
dojrzewające porzeczki

bardzo kryształowo wyglądają

.Piękne nowe zdobycze niech pięknie rosną ---mam nadzieję że ta wiosna w końcu przyjdzie i będzie możliwość zasadzenia tych piękności ...Ufff chyba tak w telegraficznym skrócie nadrobiłam