Hosta FOTO 2009/2010
Muszę w takim razie zmienić opisy na FW. Rzeczywiście identyczna z Waszymi. Nie miałem dotychczas FW a tu się okazuje, że mam 3 bo tyle kupiłem Auromarginat. Dzięki za zdjęcia i rozpoznanie.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Polu, akurat te dwie hosty są moim tegorocznym nabytkiem oprócz wielu innych, którym nie mogłam się oprzećPola42 pisze: goni@k, podobają mi się najbardziej Neptune i Blue Monday. Ciekawe , jak rosną w naszych warunkach. Szczególnie chciałabym zobaczyć taką 5-6 letnią Neptune.Trzy inne z tego zestawu mam i sprawują się świetnie.

Widziałam okazałe kępki Blue Monday podczas niedawnej wizyty u Jana Van Den Topa w Barneveld i bardzo mnie zauroczyły.
Jan chętnie nas oprowadzał po swoich włościach hostowych a było na co popatrzeć

Do tej pory jestem pod wrażeniem tych okazałych, rozrośniętych kęp najnowszych odmian, które u nas dopiero się pojawiają .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oj widziałamPidżama pisze:Goni@k, a widziałaś u Jana tę jego wielką Extreme?...umarłam na jej widok... moja ma drugi rok i wygląda jak wypierdek, aż żal patrzeć

Niesamowity efekt

Właściwie to spędziliśmy tam dwa dni a ja tylko oglądałam i oglądałam bez końca .
W jeden dzień wyczerpałam baterie w aparacie od pstrykania zdjęć