Listki od Ciebie już wsadziłam do ziemi , bo puściły korzonki . Zmarnowałam tylko jedną malutką sadzonkę , ale może uda się uratować chociaz listek
Wwwiola - moje domowe roślinki
Gardenio - a u nas albo ciemno niebieskie, albo pasiate, a najczęściej nie ma wcale
.
Ktosiu - pewnie, że super. Wyjatkowo trudny okres, nie znaczy jak widać nie możliwy do sadzenia. U mnie też są jakieś straty, tak więc trzeba być dobrej myśli.
U mnie w tej chwili mały remont i fiołki poustawiane nawet na podłodze, mam nadzieję, że nie ucierpią na tym.
Tak w ogóle w kwestii fiołków, to pomimo tego, że to wszystko fiołki, każdy z nich ma swoje humory, różnią się między sobą.
Moja chimera poszła do ukorzenienia, ale też jak dobrze patrzę, po przekwitnięciu można będzie tę dużą rodzielić, ale jeszcze nic pewnego, czekam aż przekwinie.
Ktosiu - pewnie, że super. Wyjatkowo trudny okres, nie znaczy jak widać nie możliwy do sadzenia. U mnie też są jakieś straty, tak więc trzeba być dobrej myśli.
U mnie w tej chwili mały remont i fiołki poustawiane nawet na podłodze, mam nadzieję, że nie ucierpią na tym.
Tak w ogóle w kwestii fiołków, to pomimo tego, że to wszystko fiołki, każdy z nich ma swoje humory, różnią się między sobą.
Moja chimera poszła do ukorzenienia, ale też jak dobrze patrzę, po przekwitnięciu można będzie tę dużą rodzielić, ale jeszcze nic pewnego, czekam aż przekwinie.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też ograniczę się do słowa PIĘKNE. Cała reszta moich zachwytów zbędna, bo fotki tych cudeniek mówią same za siebie 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- majakal
- 200p

- Od: 3 sty 2009, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje rośliny doniczkowe, zdjęcia
Wwwiolu, twoje roślinki robią wrażenie, a fiołeczki jak marzenie, to mówi zdeklarowana fiołkomaniaczka.
zapraszamy na forum