Ten wilczur to poważnie mi się podoba. ładny jest na prawdę ładny. A porzeczka pycha musi być i to do tego biała moja ulubiona. Czarnej nie lubię a czerwoną zjem ale najbardziej właśnie tą białą.
Zgadza się,Krzysiu,biała porzeczka jest najsmaczniejsza.Co do psa,to syn go przywiózł,jako szczeniaka,z hodowli, gdzieś pod Inowrocławiem.Podobno często odwiedzanej przez policję.I coś w tym jest,pies nie boi się burzy,grzmotów, idzie na strzał,samą budową robi wrażenie.Natomiast odwrotnością Barego,jest suka Kala,też z hodowli, ale innej,boi się burzy,grzmotów,strzałów.Chociaż jest młoda, rok i3 miesiące,Bari ma 5 lat.
Co będzie dalej zobaczymy,prawdopodobnie szczeniaki.Pozdrawiam Ryszard
Widać widać i to całkiem nieźle. Bocianki są fajowe takie małe. Pamiętam że kiedyś można było oglądać w internecie bociany jak sobie w gnieździe żyją, ale miałem takie szczęście że co włączyłem to nigdy ich nie było
Działeczka piękna i zadbana jest na czym oko zawieść
Ale boćki rewelacja ,pierwszy raz widzę z tak bliska piękne ,Rysiu na pewno będę Cię odwiedzać bo bardzo miło się u Ciebie spaceruję i taki spokój jest .
joollla 500;Dzięki za odwiedziny,postaram się złożyć wizytę u Ciebie.
Jadzia 1;Skąd Masz takie emotikony?z podziękowaniem za wizytę Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Jadziu;Dzięki za wiadomość,Krzysiu też już podpowiadał,coccinella ma również swoje,widać tego jest jak mrówek.Trzeba iść spać,bo jutro na działkę,rwać czarną porzeczkę.Pozdrawiam Ryszard.