Piotrek[buum] widzę nie próżnujesz, działkę odwiedzasz i działasz

oby tak dalej i oby pogoda nam nie popsuła naszych planów i nie zmroziła roślinek
Aniu[TROJA] ja z mniej wrażliwych liście pościnałem, a na bardziej jeszcze zostawiłem
Marcin[MarSz] no mnie na działce też trochę zasysało, ale jakoś dałem radę

częściowo też trochę altanę ogarniałem, bo w środku jakby tornado przeszło i nic znaleźć nie mogę

Folia w domu zwiększa wilgotność i temperaturę wewnątrz, siewki potrzebują wyższej temperatury do skiełkowania, a teraz pogoda nie jest jeszcze tak łaskawa

przyśpiesza to wschody
Soniu[cyma2704] ano dzieje się, hmm mówisz że za wcześnie na pomidorki, nie wiem czy w zeszłym roku jeszcze wcześniej nie wysiałem :P i trochę porosły, ale były ok na maja, no mam nadzieję, że w tym roku też będą ok, niestety nie zapisałem daty jak wsadzałem zeszłoroczne, hmm muszę w wątku zerknąć :P bo na pewno foty robiłem

Kuruj się, kuruj zdążysz ze wszystkim
Marysiu[Maska] pierwszy raz siałem do torfowych, zobaczymy co wyjdzie, w pierwszej chwili chciałem je całe wsadzać do ziemi w większe doniczki, ale jednak będę wyciągał siewki
Krysiu[moryc66] Trawki jak już wspominałem u Ciebie bardzo ładne

masz 100 m działki więcej, więc możesz bardziej poszaleć niż ja
Beatko[Beaby] hehe powiem Ci, że zastanawiałem się nad zgłoszeniem do tego programu, ale chyba obawiałbym się, że odpadnę w pierwszym odcinku

a tarasik bardzo chętnie udostępnię
Mati[Tulap] powiem Ci, że mi i tak już miejsca brakuje, ale jakoś trzeba sobie radzić

jak tylko siewki będą większe to oczywiście zaprezentuję
Julia[julcia1] cieszę się, że już wiata ma podłoże teraz będzie dużo łatwiej
Stasiu[stasia_ogrod] nom czekamy teraz tylko jak już zapowiedzą, że zima odeszła i nie wróci, oby prędko
beacik78 uuu no to M na pewno nie odmówi hehe ja nie wiem Wy Kobiety zawsze znajdziecie na nas sposób
Elu[pela11] nom to moje zakręcenie to mnie wykręci hehe, kasa tylko leci, a miejsca coraz mniej, ale fakt wiata czeka na otwarcie