Nowy tydzień przynosi zmianę pogody, słońce nie przedarło się przez chmury, głowa nap.... gdzieś z oddali słychać było grzmoty!
Jadziu dziękuję ! wszystko się udało i tylko po powrocie głowa nie dawała żyć, najlepiej jej było na poduszce

Ewuniu zajrzę do doniczek ze szparagiem, bo jakiś czas nie zaglądałam i taki z doniczki powinien bez problemu się przyjąć, potem jak wytworzy nasiona to go rozmnożysz

Elu no cóż różna strefa klimatyczna

Krysiu nie zapominam (?) no ale skoro Ty pamiętasz to bardzo mnie to cieszy

Karolino każdy ogród jest inny, bo każdy z nas gromadzi inne rośliny i sadzi je w innej konfiguracji i dlatego wzajemnie się odwiedzamy jak oglądam Twoje drzewa i krzewy, może rzadko się wpisuję, bo inni już za mnie chwalą

Joasiu jesteś

Jadzia rozpoznała w niej lilię Lavon

Lucynko acmella to ciekawa roślina i na pewno poczytasz o niej a nasiona będą na pewno, łatwo się wysiewa i rośnie bez kłopotu

Tak w czasie jak pisałaś u mnie ja bawiłam u dzieci i z dziećmi, było bardzo sympatycznie. Wszyscy dopisali i mieli dobre humory, po obfitym posiłku humory przygasły i hamak i karimata miały powodzenia

Tak zafundowałam sobie rozrywkę na przyszły tydzień, ale goście będą jedynie na noce i na śniadanie

Dobrego tygodnia Luciu, bo czuję w głowie jakąś zmianę pogody

Iwonko jeden kwiatek jest taki a inne powiedzmy normalne. Acmella ma tendencję do udziwnień

Witam Cię Halinko i serdecznie zapraszam

Beatko dość długo trzymało Cię przeziębienie? życzę całkowitego wyzdrowienia

Każdy z nas ma swoje preferencje roślinne, Ty też skupiasz się bardziej ode mnie na uprawach jarzynowych i to z bardzo dobrym skutkiem

Życzę łagodnego wchodzenia w obowiązki po przerwie

Za oknem deszczyk podlał ogród to pokażę kilka roślin, liliowce póki kwitną

i tegoroczne baletnice!

Najdłużej kwitnący tojad!

Rozszalałe dyniowisko

Dobrego dnia i tygodnia wszystkim odwiedzającym!