Moja nowa wymarzona działka cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja nowa wymarzona działka cz.9

Post »

Iwonko i na starej działce wszystko obficie roślinie ;:215 Przecierp jeszcze trochę i już zawładniesz swoją wymarzoną działeczką ;:196 Czy ta budleja jest taka ciemna? jak tak to w lutym zgłoszę się po patyczki ;:168
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, kochana, tak to już jest, że 'jedna bida nigdy nie dokucza w samotności, zawsze idzie w parze z drugą bidą'. Ale one sobie pójdą precz i wszystko będzie dobrze, czego Ci życzę całym ;:167
Dziurawiec dość szybko się rozrasta, tworząc rozległą kępę, ale pozwala się okiełznać, tylko trzeba pilnować. ;:196
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Masz kalle kwitnące ;:oj Gratuluję! Moje chyba maja zbyt mizerne cebule. Może uda im się w przyszłym roku ;:173
Na te wszystkie Twoje aromatyczne kwiaty na pewno cieszą się owady! Budleja zaraz rozkwitnie w pełni!
Piękne hortensje!
A z kaktusami, to chyba będziesz musiała mnie molestować: poproszę o rozkaz schowania i wyciągnięcia z "piwnicy". Ja co prawda piwnicy nie mam, ale takie pomieszczenie na dalie chyba się przyda?
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Iwonko a czy duszek ogrodowy jeszcze jest u Ciebie czy już się rozleciał,bardzo mi się spodobał :wit pozdrawiam i dobrego nastroju życzę ;:196
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko, współczuję, lato w pełni a Ty wciąż walczysz ze zdrowiem. Ogród masz kolorowy że oczopląsu można dostać. ;:138 Dobrze że jedną działkę masz pod bokiem. Chociaż na kwiaty popatrzysz.
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Po tylu życzeniach to chyba humor powinien wrócić /mój były,obcy szef mówił gumor/.Dziurawiec u mnie też ma takie piękne,błyszczące
kulki.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie kochani :wit
Zdrowie nie takie to i z humorem gorzej, ale dziś mimo ciężkiej nocki, bo nie spałam całą noc, to jednak dzień był fajny, bo spędziłam go na działeczce, wzięłam wolne od rehabilitacji, rano miałam badania, a potem to już ;:71 na działeczkę.
Janku witaj, cieszę się, że jesteś :wit
Danusiu ;:196
Grażynko duszek jest, dbam o niego, jutro zrobię mu zdjęcie ;:108
Moje kalie Miłko mają już kilka lat, Twoje na pewno zakwitną, a z kaktusami, będę pilnować :wit
Lucynko dziękuję ;:196
Marysiu wiem, muszę to skończyć, ale martwi mnie, że lędźwiowy coraz gorzej boli, po patyczki jak najbardziej zgłaszaj się ;:108 ona jest tak mocno ciemna ;:108
Jacuś dziękuję ;:168
Doczekałam się swoich floksów ;:138

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Iwonko wszystkie kwiaty masz piękne ale mnie tym razem urzekł bujnie kwitnący powojnik. Co to za odmiana? To jest jedna roślina, czy kilka?
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko to jeden powojnik, odziedziczony po poprzednikach na działce, ma już parę lat na pewno, ja go tylko przycinam wiosną i tyle, jak to odmiana nie wiem, ale zdrowy, nie choruje, świetny i bezobsługowy ;:108
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Floksy uwielbiam ;:215 A jak mączniak u Ciebie w tym roku - nie dopada ich? Moje wszystkie młode sadzone w tym roku aż białe, starsze oparły się mączniakowi, ale gubią listki od dołu. Powojnik cudo ;:180 Szkoda, że nie znasz odmiany. Z późno kwitnących mam m. in. Mazowsze - w tym roku przerósł już drabinkę, drewutnię i wspina się na dom ;:219 a pączków widzę dosłownie kilka ;:222
Zdrówka Iwonko ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, widać, że dzielnie znosisz niedogodności zdrowotne, bo Twoje roślinki są takie dorodne, zdrowe, piękne. Wszystkie. ;:215
No i floksy już u Ciebie pachną. Lubię ich zapach. Miałam cztery, ostał mi się jeno jeden. Cóś ony mnie nie lubią, trudno. ;:223
Petunia dwukolorowa i u mnie zagościła w tym roku. Fajna jest.
Kochana, odpoczywaj, ciesz się działeczką, no i wracaj do zdrowia, by cieszyć się każdym dniem spędzonym na łonie natury. ;:196
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Tyle pokazałaś różności ,że brak słów . Piękny , kolorowy ogródek. masa kwiatów , po prostu masa --cuda niewidy. Jakie hortensje ;:oj
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lucynko floksy to od zawsze moja miłość, chcę je wszystkie, ale miejsca mało, więc są pod płotem mojej działki, tam nasadzę ich więcej ;:108
Milenko nie mają mączniaka na szczęście, a niektóre też młodziutkie sadzonki są, oby tak dalej ;:108
Karolka, tyle kwiatów, bo nie mogę zdecydować co najbardziej lubię, wszystkie kocham ;:138
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko a co nie miałaś floksów ;:oj
Widzę że u Ciebie też był dzień motyli! u mnie dzisiaj setki motyli różnistych ;:219
A czy Twoja róża między lilią a petunią to nie jest taka jak moja rumba?
Cudny ten powojnik!
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Iwonko, mam nadzieję, że choć troszkę poprawiło Ci się samopoczucie, gdy zobaczyłaś tyle kwitnących przepięknie kwiatuszków, bo na prawdę jest co podziwiać lilie, liliowce, róże, floksy, powojniki, hortensja i akant oraz kalle, no właśnie przypomniałaś mi, żeby im również pstryknąć fotkę, bajeczny kolorowy busz, który uwielbiam ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”