Moje spełnione marzenie - ogród zimowy!!!
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie - ogród zimowy!!!
Rewelacyjna zdjęciowa lekcja botaniki 

- _LeNa_
- 500p
- Od: 24 maja 2012, o 19:19
Basiu, sama nie wiem co napisać.. Zdjęcia bardzo ładne
A wrażenia na pewno niezapomniane
Miło z Twej strony, że dzielisz się z Nami takimi wspaniałymi widokami, odczuciami, emocjami

Miło z Twej strony, że dzielisz się z Nami takimi wspaniałymi widokami, odczuciami, emocjami

-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
No wiem, wiembaasik pisze:Fraszko no niby tak, ale sama wiesz![]()
![]()
![]()

Super zdjęcia

- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rozumiem..powstała zmowa..żeby mnie wykończyć psychicznie..
To nie na moje nerwy...nie wiem czy płakać czy wzdychać..chyba pojęczę...
Murrayę mam..wanillę też..cynamonowca również...pozostaje modlenie żeby kiedyś wydał owocek chocby 1..kardamon mam, kawę też...
Ale to i tak nie umywa sie to tego jak one wyglądają w naturze...
...błogo mi..po prostu..dziękuję,że doceniasz moje potrzeby..i nie jest to zamach a dedykacja z serca..
Najbardziej mi szkoda,że nasion z Drzewa Goździkowego..bo pieruny sa nieosiągalne do sprowadzenia..mam Goździkowca ale Pitangę..a właśnie o nasionach z takie marzę...od dawna i molestuję tych co sprowadzają nasiona..ale jak dotąd nikt nie zdobył...
Wiele bym dała, gdybym mogła..aby własnymi oczami i własnym nosem wąchać i oglądać te cuda natury..ja chyba powinnam mieszkać gdzie indziej..
ale czy wtedy byłaby frajdą hodowla z nasionek???
Dzięki Ci słoneczko..za te zdjęcia..rozczuliłam sie okropnie..tym bardziej,że moje Noni coś cierpi...chyba klimatu mu brak..bo to pierwsz jego zima będzie..a takie śliczne liściorki miało..

To nie na moje nerwy...nie wiem czy płakać czy wzdychać..chyba pojęczę...

Murrayę mam..wanillę też..cynamonowca również...pozostaje modlenie żeby kiedyś wydał owocek chocby 1..kardamon mam, kawę też...
Ale to i tak nie umywa sie to tego jak one wyglądają w naturze...

Najbardziej mi szkoda,że nasion z Drzewa Goździkowego..bo pieruny sa nieosiągalne do sprowadzenia..mam Goździkowca ale Pitangę..a właśnie o nasionach z takie marzę...od dawna i molestuję tych co sprowadzają nasiona..ale jak dotąd nikt nie zdobył...
Wiele bym dała, gdybym mogła..aby własnymi oczami i własnym nosem wąchać i oglądać te cuda natury..ja chyba powinnam mieszkać gdzie indziej..

Dzięki Ci słoneczko..za te zdjęcia..rozczuliłam sie okropnie..tym bardziej,że moje Noni coś cierpi...chyba klimatu mu brak..bo to pierwsz jego zima będzie..a takie śliczne liściorki miało..

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
I mnie niektóre zaskoczyłycrazydaisy pisze:O ile wiem co sie z czym je, to rosliny w wiekszosci widzialam po raz pierwszy. Fajne!

Mnie najbardziej zaskoczyło, że przyprawą są suszone pąkikuleczka pisze:O ranyale fajna lekcja z przyrody, ja też wielu roślin nie widziałam. Zdziwilam się goździkami, nawet nie myślałam, że to tak wygląda.

Mam z moimi taki sam problemsweety pisze:NiesamowiteZ wielką przyjemnością udałam się z Tobą w taką egzotyczną podróż. Nawet gdyby kiedyś udało mi się tam pojechać, to moi chyba nie byliby zainteresowani tym, co ja. I Ty

Cieszę się, że choć tak mogłam Cię tam zabraće-babcia pisze:Lubie takie podróże ,jak bym tam była,

i mnie zaskoczył rozmiaramiszy--- pisze:Ale wielki jest ten goździk.

Mam nadzieję, że "uczniowie" coś zapamiętająNiunia1981 pisze:Rewelacyjna zdjęciowa lekcja botaniki

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- baasik
madusia pisze:Cudności
![]()
![]()

Wrażenia niesamowite i jest mi niezmiernie miło dzielić się nimi z tymi, którzy rozumieją mój dziki_LeNa_ pisze:Basiu, sama nie wiem co napisać.. Zdjęcia bardzo ładneA wrażenia na pewno niezapomniane
![]()

DziękiFraszka_1 pisze:baasik pisze:Super zdjęciakawa i wanilia

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- baasik
Kasiu oczy wyszły mi z orbit
jak zaczęłaś wymieniać, które z pokazywanych przeze mnie roślin masz (a oczywiście domyślam się, że nie wymieniłaś wszystkich). Jesteś naprawdę niemożliwa! To chyba ja zacznę "jęczeć"
Co do oglądania, dotykania i wąchania tych cudów na żywo, to dla mnie było prawdziwe przeżycie, ale mieszkać tam.....chyba nie....jaka to radocha kiedy wszystko ciągle kwitnie i owocuje i na nic nie trzeba czekać....klimat bez pór roku...chyba nie dla mnie
Oczywiście wolałabym, by zimą nic mi nie wymarzało, no ale nie można mieć wszystkiego
Goździki - jaka szkoda, że wtedy Cię nie znałam - miałabyś już te nasionka
-- 4 gru 2013, o 10:43 --

Co do oglądania, dotykania i wąchania tych cudów na żywo, to dla mnie było prawdziwe przeżycie, ale mieszkać tam.....chyba nie....jaka to radocha kiedy wszystko ciągle kwitnie i owocuje i na nic nie trzeba czekać....klimat bez pór roku...chyba nie dla mnie

Goździki - jaka szkoda, że wtedy Cię nie znałam - miałabyś już te nasionka

-- 4 gru 2013, o 10:43 --
To prawdziwa prawdaPEPSI pisze:Raj dla zmysłów Basiu

Było niesamowicie piękniehanka101 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Ale miałaś widoki
Wanilia

- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Basiu wszystkiego najlepszego 

- baasik
Kasiu, Teresko, Madziu, Dorotko serdecznie Wam dziękuję za życzenia