Na powitanie Becia123

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Na powitanie Becia123

Post »

Agnieszko moja połóweczka :D to niespotykanie spokojny człowiek :D bardzo uparty i małomówny a ja gaduła ;:306 ;:306 i chciałabym szybko a on powoli i dokładnie :;230 więc ja ;:65 ;:65 koło M a on dzielnie wytrzymuje i powoli remontujemy co się da .Czasem pomagamy sobie wzajemnie ,by było łatwiej i szybciej jak to w małżeństwie ale trzeba mu przyznać ,że do czego się dotknie to zrobi może wolniej niż fachowiec ale wszystko sam ,woda ,światło ,centralne ,samochód naprawić , tynki ,murowanie ,ogrodzenie . :tan ;:215 Powoli będzie dobrze.Póki zdrówie jest i ;:167 ;:167 ;:167 jest Pozdrawiam ;:196 :wit
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beciu to gdzies ty taki rarytas w dzisiejszych czasch znalazła :shock:
Tylko po cichutku go chwal i chwal co by później przy dołkach ogrodowych pomagał, tylko nie wiem czy Twoja szybkość wytrzyma :;230
A jak mama?
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ILONKO Jakoś się znaleźliśmy.już tyle to za wiele .do ogródka raczej mi się nie wtrąca .To jmoja działka ;:138 Kwiatki to moje królestwo M dziwi się,że chcę mi się tyle sadzić ,plewić jakbym nie miała zajęcia w pracy a po pracy przy dzieciach i w domu .Każdy musi mieć coś co llubi a Ja właśnie to lubię :D ;:138 Mama dziś wraca z Bydgoszczy ze szkolenia koło 15 będzie już w domu .nauczyła się podstaw brajla, wielu przydatnych rzeczy dla osób słabowidzących i nie widzących. ;:138 Szczególnie ważny jest kontakt z innymi ludźmi z podobnymi chorobami zawsze w grupie łatwiej .Dzieci jednak bardzo stęskniły się za babcią i czekają zwłaszcza ,ze to dzień Babci dziś. :D ;:196
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Wiesz Beatko,mamy podobnych mężów.Z tym że mój zaangarzował się bardziej w ogródek odkąd odkrył żurawki :;230 Może i Twój M w Twoim królestwie znajdzie z czasem coś dla siebie :D
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu Mój też lubi jak jest kolorowo i kwitnąco tylko nie ma czasu .Pewnie jakby miał też by się skusił. :D Może kiedyś jak będzie mógł to pewnie :D Wspiera duchowo a mała perswazja do działania skłania więc altanka w planach na wiosnę ma się robić już się cieszę ;:138 Jak z wszystkiego .Jestem taka osobą ,którą wszystko cieszy najmniejszy drobiazg jaki mamy. ;:306 ;:215 :tan ;:138
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Jak juz zrobicie tą altankę,to przyjedźcie do mnie ;:224 Zawsze jak będą we dwóch to imbędzie łatwiej u mnie postawić ;:306 ,a my w krzaki ;:306 co by nie przeszkadzać ;:306
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pomysł bardzo dobry a my poplotkować o kwiatkach świetna sprawa :D Trochę daleko ale może stworzą teleportacje dla zwyczajnych ludzi czemu nie. ;:138
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Oj Beciu to tylko eMa podziwiać. Mój to raczej choleryk, żeby zrobił coś, co sobie wymyślę, to duuuuużo zachodu :wink: Chyba, że mu zasugeruję moje pomysły jako jego własne, to już dużo szybciej idzie. Albo w końcu znajduję fachowców, którzy zapłacone mają za swoją pracę.
Pozdrów mamę od forumkowej koleżanki, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej ;:196 . Nasza kuzynka od lat już działa w PZN, właśnie integracja daje jej sporo sił do zmagania się z codziennością. Co roku jeździ na turnusy i wyjazdy integracyjne.
Pewnie Twoje maluszki świętują dziś z babunią :tan Nasz mały też teraz łobuzuje ;:172
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

To ja się zamawiam jako druga w kolejce :;230
Mój potrafi bardzo dużo zrobić ale wymyślnej altanki to nie wiem czy by się podjął
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agapa-Agnieszko dzieci świętują z babcią oczywiście :D .Kontakt z ludźmi dużo daje mamie .Pozdrowię oczywiście. :D
Imwsz- Ilonko altanka nie musi być wymyślna byle była wymyśliłam sobie ,że obsadzę ją winogronem.Zobaczymy jak się uda jak będzie na razie mam taki zamiar. :DOk kolejka się wydłuża ;:209 :;230
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

;:138
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu ;:196 :wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Wpadłam się przywitać :wit
Awatar użytkownika
AnowiB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2010, o 14:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beatko nie zasypalo Was ? u nas pada już tylko troszke..a jak zdrówko / bo moje dziewczyny jeszcze chore :cry:
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Beatko u mnie nasypał sniegu, mrozi na poziomie 2-3 stopni. Wiatru nie ma, zdrówko ogólnie OK.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”