W.o... Kotach 4cz. (07.2008 - 12.2010)
- Szymonambar222
- 500p
- Od: 28 gru 2008, o 08:23
Re: W.o... Kotach 4cz. (08.07-...)
To widzę że Fiona ma bardzo podobną dietę do mojego Kuby. A na polu zima a jedna kotka z osiedla nie mogła sobie znaleźć lepszej pory żeby się okocić
. Okociła się w końcówce września a na polu takie zimno a te maluchy takie małe
. Przed tymi mrozami zbudowałem im domek pod balkonem narażając się na narzekania złośliwych sąsiadów. No ale są różni ludzie na świecie.A ja przypomnę mojego lwa salonowego

Człowiek Jest Tajemnicą: Z Tajemnicy Przybywa I W Tajemnicę Odchodzi
Moja mama na zabezpieczenie z siatki plastikowej na dole, góra jest niezabezpieczona, ale Fiona siedzi tylko na dole. Na górze może jakaś inna siatka, czasem ludzie wieszają takie, żeby im ptaki nie wlatywały na balkon.
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja mam cały balkon osiatkowany siatką a'la sieć, jednak haki - zaczepy muszą być wstawione w elewację. Znajoma ma wstawioną otwieraną moskitierę w drzwi balkonowe (coś takiego jak w amerykańskich filmach pokazują takie siatki w drzwiach)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Dziękuję Mala_MI i DankaWS za podpowiedzi, a może jeszcze coś.
I jeszcze jedno pytanie związane z dzisiejszą nocą. Filip jest u mnie od września i będzie to prawdopodobnie jedo pierwsza Noc Sylwestrowa.
Jak radzicie sobie w tę noc ze swoimi kociakami ?
I jeszcze jedno pytanie związane z dzisiejszą nocą. Filip jest u mnie od września i będzie to prawdopodobnie jedo pierwsza Noc Sylwestrowa.
Jak radzicie sobie w tę noc ze swoimi kociakami ?
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Moje koty nie boją specjalnie wystrzałów, gorzej z psem. W tym roku mamy dla niego sedalin.
Pozdrawiam, Justyna
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wczoraj była sterylizowana moja Pumcia - ta znaleziona we wrześniu w lesie. Weterynarz wziął 160 zł, co wprawiło mnie w zdumienie, bo przecież robił zabiegi pozostałym kotom i jeszcze nigdy nie było tak drogo, maksymalnie 130 zł.
Niedługo się okaże, że wizyta u weterynarza to luksus. Chyba w złą stronę to idzie.
Niedługo się okaże, że wizyta u weterynarza to luksus. Chyba w złą stronę to idzie.
No to Sylwestra przeżyliśmy z Filipem
.
Nie było tak źle.
Życzę Kochani Waszym kotkom wszystkiego co sobie wyśnią ( tyle śpią
;)

Nie było tak źle.
Życzę Kochani Waszym kotkom wszystkiego co sobie wyśnią ( tyle śpią

Mala_MI ja mam pytanie jeszcze odnośnie tego zabezpieczenia.
Czy ta znajoma gdzieś nabyła sama i zamontowała takie drzwi czy robiła jej to jakaś firma?
Ja kontaktowałam się z firmą i zabezpieczenie dwóch okien balkonowych ( małych ) wyniosłoby mnie 500 zł. Trochę drogo
.
Do wiosny trochę czasu, więc może sama coś wymyślę.
Proszę was o pomoc , ewentualnie jakieś zdjęcia
Czy ta znajoma gdzieś nabyła sama i zamontowała takie drzwi czy robiła jej to jakaś firma?
Ja kontaktowałam się z firmą i zabezpieczenie dwóch okien balkonowych ( małych ) wyniosłoby mnie 500 zł. Trochę drogo

Do wiosny trochę czasu, więc może sama coś wymyślę.

Proszę was o pomoc , ewentualnie jakieś zdjęcia

Witajcie
Danusiu u mnie było to samo , a najciekawsze było kropidło ,Rocki to ten w typie syjama łapką próbował je ściągnąć .
Twoja Fiona jest piękna , do mnie jakoś nie może trafić żaden biało czarny kotek ,ostatni który nas znalazł to rudy Promyk
Pozdrawiamy Brak jeszcze czarnej koteczki Miuczyńskiej

Danusiu u mnie było to samo , a najciekawsze było kropidło ,Rocki to ten w typie syjama łapką próbował je ściągnąć .
Twoja Fiona jest piękna , do mnie jakoś nie może trafić żaden biało czarny kotek ,ostatni który nas znalazł to rudy Promyk

Pozdrawiamy Brak jeszcze czarnej koteczki Miuczyńskiej

Jadziu, Fionka nie jest moja, tylko mojej mamy, ja ja tylko przywiozłam mamie ze schroniska, lansuje ją w necie i chodze z nią do weta
Twoje kotki są cudne i ta komitywa z psami. Zwłaszcza ten rudy mi się podoba, mama tez chciała rudego, ale jak byliśmy w schronisku to akurat żadnego rudzielca nie było, no to wzieliśmy Fione. Przedwczoraj byłam u mamy, nie zapiełam torby i oczywiście Fiona władowała się do środka.

- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Jadziu mam proźbe zrób swoim kotką jeszcze kilka zdjęć są świetne a ten piesio no po prostu cudo
proszę
a jeśli chodzi o Fionkę to też mam ją blisko serduszka bo jest podobna do mojej Mrusi przesłodka kicia
proszę

a jeśli chodzi o Fionkę to też mam ją blisko serduszka bo jest podobna do mojej Mrusi przesłodka kicia