Beacia Ostróżek zawsze się znajdzie, mam sporo marcinków fioletowych i słoneczniczków. Będziesz może w okolicach Jędrzejowa? Mogłabyś sobie wybrać co Ci się spodoba.
Ewa U mnie wszędzie sie wysiewają, nawet w piasku.
Radek Witam serdecznie, cieszę się kolejny ktoś z regionu, zapraszam zaglądaj
Ula Kolejny wątek chyba tak podpiszę

Pamiętam jak chyba pisaliśmy rok temu o tej kanalizacji i mówiłaś , że jej nie będzie a tu taka niespodzianka, u nas w dalszym ciągu nie ma
Ewa Rewi Ogólnie to tylko Diablik jest taki grzeczny bo z resztą różnie bywa
Pat Podobno w czasie ciepłych zim mieczyków nie trzeba wykopywać, tak samo jak galtonii.
Krysiu Musiałem przerzedzić bo las kwitł coraz słabiej a teraz znów przez kilka lat będzie pięknie.
No i stało się! Wczoraj zakwitła mi brzoskwinia
A dziś morela
Tak wcześnie jeszcze nigdy nie kwitły
Dziś powróciła Tojota, od samego początku była obserwowana przez resztę towarzystwa
Niestety jak zwykle oswajanie szło ciężko, Na Emilkę syczała i szczerzyła zęby, Emilka się nie dała sprowokować, Sępik pogonił Tojotę kilkakrotnie, Sępik już nie jest tym milutkim Sępiątkiem i chadza swoimi drogami, na szczęście do bitwy nie doszło. Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni zdążą się przyzwyczaić do siebie jeszcze raz, Tojota od początku miała problemy w nawiązywaniu kontaktów z innymi kotami
Emilka w końcu straciła zainteresowanie przybyszem i poszła drzemać na pień śliwki do sadu
Kolejne wiosenne kwiatki rozkwitają
Forsycje kwitną najpiękniej od wielu lat
A wszystkiemu przyglądało się ciekawskie ptaszysko