Monikomoon_ska pisze:Zamysł się udał - weranda z tym dachem wygląda świetnie!!!!
Odpowiedź na twoją odpowiedź na mojej stronce![]()

Pozytyw włączony

Dziękuję IrenkoIrena37 pisze:Aniu po uprzątnięciu liści wcale nie widać u Ciebie jesieni, jeszcze wiele kwiatów kwitnie a rojniki wyglądają jakby dopiero zaczynały kwitnąć, ładnie to wygląda. Gratuluję reportażu w gazecie, zasługujesz. Serdecznie pozdrawiam.
EwuśAve pisze:Aneczko, czasami zaglądałam, ale cichutko, żeby nie przeszkadzać
Gratuluję atykułu, zasłużonego w pełni, bo Twój ogród to kształt do którego będę dążyć, choć i tak nie dorównamPrzepiękne są widoki Twojego ogrodu z perspektywy...
A możesz mi powiedzieć ile lat ma Twój perukowiec ? i co przy nim robisz ? - mój nigdy nie miał takich "peruczek"
No to ja też zapraszam do siebie Aniu i trzymam za słowo że do Wrocławia przyjedzieszaanula pisze:Zaproszenie przyjęłamk-c pisze:minąć się raczej nie miniemy - zawsze się wcześniej wystarczy dogadać :P ale zapraszami skorzystam
![]()
![]()
Jolciujolciajci pisze:No to ja też zapraszam do siebie Aniu i trzymam za słowo że do Wrocławia przyjedzieszaanula pisze:Zaproszenie przyjęłamk-c pisze:minąć się raczej nie miniemy - zawsze się wcześniej wystarczy dogadać :P ale zapraszami skorzystam
![]()
![]()
![]()
Zresztą jak będziesz jechać to cały Wrocek będzie czekał na ciebie :P