Witam po przerwie. Czas goni a mnie cos na forum mi sie nie chce zagladać. Nie wiecie czemu? Czy ta pora roku czy SKS?
Gieniu dziękuje.
Marta mi też się nic nie chce. Czekam na wiosne.
Dorciu zastanawiam jakie będą po zimie.
Loki jak na razie jest ciepło. Zobaczymy co będzie po zimie.Oby tylko wszystkie przeżyły.
Iza auricule trzeba niestety odnawiać, bo jak nie to po nich. Parę siebioldii mi tez przybyło. Czekam na ich kwitnienie.
Natalko miło,że Ci sie podobają..
Mariusz u mnie też część pierwiosnków było jeden lub góra 2 sezony. Te też słupkuja i trzeba je sadzic głebiej.Pomimo wszystko lubię je wszystkie i powiększam ich kolekcje. A co do świąt to nie szalałam, bo cały rok cos pichce i ogarniam dom jak tylko mam czas. Cos upichciłam kurzyki starłam, było miło i sympatycznie. Nie grzeszyłam w nieumarkowaniu jedzenia i picia. Wszystkiego skosztowałam po troszku, by nie przytyć.
Teraz jeszcze Nowy rok i odpoczne od świetowania, bo to też męczy.Najchętniej to juz bym grzebała w ogrodzie.
Zrobiłam wiosną nowa rabatke z rojnikami ale tam koty sobie ją upodobały i grzebia. Co jakiś czas je znów wtykam do ziemi,ale czarno to widzę.Nie wiem czy cos przeżyje do wiosny.
Pewnie odezwe sie juz w nowym roku.Pozdrawiam Was.