Ewuniu Pashmina i dlatego też mój ogród w nazwie ma wiejski, bo można sobie lekko odpuścić

Nie mam idealnie wypielonych grządek bo rośliny się sieją, a i na mojej glinie trudno utrzymać idealny porządek

I wiesz dużo roślin jeszcze nie mam i nie będę miała, a niektóre są przejściowe

Dziękuję i pozdrawiam
Iwonko wiem, wiem Kochana moja, ale jest jak jest! Ja też miałam okres w życiu kiedy powolutku wchodziłam w życie więc Cię rozumiem

Jak nie zapomnę, bo oczywiście dalej nic nie notuję
Ewciu Evarost ze szparagiem to jest tak! Miałam całe poletko, które zarosło chwastami i chciałam wykopać wyplewić i stworzyć im lepsze warunki, a ....zabiłam

Nie wyszły, ale! posiałam rok temu i mam parę sadzonek w doniczusiach

Odpalę Ci
Lucynko otóż nie! dzisiaj dostałam od jednej pani meble rattanowe i właśnie woziliśmy z Krakowa do domu. Miał być jeden transport dwoma autami a były trzy kursy ....dwoma autami, bo syna auto znowu zastrajkowało

Wszystko dobrze się skończyło, meble w domu, auto uzdatnione. Szaszłyki będą jutro, a dzisiaj dołożyli mi obowiązków i upiekłam ciasto

ale już na nic nie mam siły

Jutro oprócz imprezki muszę posprzątać, bo od poniedziałku mam 4 pielgrzymów na ŚDM
Ja patrzę na pola, bo całe życie mieszkałam w mieście, uciekłam z niego i jestem szczęśliwa
Wspaniałej niedzieli i odpocznij sobie