Lucynko - płocczanka dziękuję. Świeżo posadzone rośliny sobie radzą, tym bardziej, że dzisiaj znów padał deszcz i orzeźwił zwiędnięte liście. Deszcz pokrzyżował trochę moje plany i znów ślizgałam się na glinie. Jutro ma być lepsza pogoda, a we czwartek znów coś popada.
Bardzo dziękuję Ci za gratulacje i życzenia.
Alu - Biedronka641 dziękuję. Działka jest dla nie wszystkim, co mi zostało i bardzo mi na niej zależy. Dzisiejsza pogoda nie sprzyjała pracom ogrodowym, ale może jutro będzie lepiej.
Jeże są już w komplecie.
Marysiu - mar33 dziękuję za tyle miłych słów. Rzeczywiście w ciągu ostatnich dziewięciu lat, podczas każdego mocniejszego deszczu miałam problem ze spływającą na moja działkę wodą. Najwyższy czas, aby to się zmieniło.
Dziękuję Ci za gratulacje.
Tereniu - TerDob dziękuję. W tym roku zakwitnie sporo niskich irysów, widać to po ilości pąków.
Daszeńka jest miłym kotkiem i jak jej się chce, to potrafi się wdzięczyć do aparatu.
Serdecznie dziękuję za gratulacje.
Jurku - Lokutus dziękuję za gratulacje. Jesteś bardzo miły.
Marysiu - delosperma tym razem tak dolało, że w Cieszynie ogłoszono pogotowie powodziowe. A na działkach, tak wielkiej wody jeszcze nie widziałam. Mam nadzieję, że prace związane z odwodnieniem ruszą w maju.
Marusiu - amalia dziękuję. Rośliny były obłocone, ale dzisiejszy deszcz trochę je opłukał.
Działka, to cały sens mojego obecnego życia.
Dorotko - dorcia7 bardzo dziękuję za gratulacje. Cieszę się, że tak uważasz.
Marysiu - Maska dziękuję Ci bardzo za gratulacje.
Na razie ludzie nie są zachwyceni i nie wiem co z tego wyniknie.
Dasza jest naprawdę moją wierną przyjaciółką i została dzisiaj sowicie wygłaskana.
Rozkwitają następne tulipany
'China Town'
nn
'Red Riding Hood'
nn
'Gander's Rhapsody'
Cdn.