Górki,pagórki i dolinki też...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Górki,pagórki i dolinki też...

Post »

Janku widziałam tego tulipanka ale nic po za tym na tym zdjęciu ale i tak jest piękne zresztą już pisałam :) Mam zamiar dokupić kilka ciemierników w tym roku ...właściwie to już kupiłam trzy czekam na przesyłkę ale na tym się nie skończy ;) w takim też posadzę je tam gdzie jest więcej słońca bo tego cienia to bardzo mi brakuje ...dziękuję za informacje :)
Co do tej wiosny to ona chyba już będzie właściwie to powinna być bo jutro powinnam odebrać paczkę z prymulkami ;)
U mnie ranniki też zaczynają kwitnąć ,pokazały się też przebiśniegi ...więc sezon ogrodowy można uznać za otwarty .
A zdjęcia z górkami to mogę oglądać i oglądać ...pospacerować tą ścieżką chciałoby się .
vickystep
200p
200p
Od: 14 sie 2015, o 10:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Janku kolorowo i bogato bylo u Ciebie w ubieglym roku. Widze ze tez masz juz wiosne.
Pozdrawiam Vicky
Akceptacja pisowni bez znaków diakrytycznych-/Ekipa
Rośliny skalne i nie tylko.
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

:wit
Jagi- Chcieć to nie znaczy,że tak ma być.Śnieg padał w mojej strefie.Małe jest piękne.Na obwódki przy dużych bylinach, też nadają się.
Windsorów,póki co,nikt tak nie nazwał ale do końca książki jeszcze trochę kartek mam.

Obrazek

Iza- Nie ma wody.Jutro biorę się do sprzątania.Plan rozrysowany.Z kwitnieniem zastój.

Obrazek

Ewa- Dobra wiadomość z pierwiosnkami.Ciemierniki masz z tego samego żródła ? Też zastanawiałem się przy niektórych ale ja chcę już
kwitnące.Nie mam cierpliwości czekać kilka lat.U mnie wiosna jeszcze każe czekać na siebie.Teraz jest spodzimek. czyli pora roku gdy
zanikła pokrywa zimowa i zaczęły nabrzmiewać pąki wierzby.

Obrazek

Vicky- Niemrawa u mnie ta wiosna ale z drugiej strony też nie jest mi tak pilno do niej.Fotki są z 14r.Z ubiegłego roku krążą gdzieś za
sputnikami.

Obrazek

A tak prezentuje się obecnie rutewnik.

Obrazek
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Wątek zestarzał się więc czas pożegnać go.

Obrazek
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”