Ogródek pod dębami część 4
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek pod dębami część 4
...moja bakoma w tym roku kwitła nawet w listopadzie...szkoda że jest jednoroczna...
..
..
Wandziu, dopiero teraz doczytałam, że zostałaś laureatką forumowego konkursu
Serdeczne gratulacje
A bakopę już widzę oczyma duszy mojej w skrzynkach z czerwonymi pelargoniami. W przyszłym roku, oczywiście :P

Serdeczne gratulacje

A bakopę już widzę oczyma duszy mojej w skrzynkach z czerwonymi pelargoniami. W przyszłym roku, oczywiście :P
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Wando, gratuluję Ci zwycięstwa w konkursie na piękny parapet. Jestem nim zauroczona. Fiołeczki cudo, witrażyki piękne, czy bombki masz ażurowe czy na przeźroczystej plastikowej kuli ?
Firaneczki w oknach dodają uroku.
Teraz wybiorę się do Twojego ogrodu, jest co oglądać zajmie mi to pewnie trochę czasu.
Firaneczki w oknach dodają uroku.
Teraz wybiorę się do Twojego ogrodu, jest co oglądać zajmie mi to pewnie trochę czasu.
-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
Wandziu, rewelacyjne te Twoje parapety, już dawno wpadły mi w oko i dlatego na nie głosowałem 

Rysiek
Parapety zaprezentowane w całej okazałości , pięknie .
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Wandziu ,zazdroszczę Ci tych parapetów u mnie tylko jeden i nie mam gdzie stawiać tych moich kochanych fiołeczków a jeszcze kilka na pewno bym chciała mieć .
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To i ja dołączę do zachwytów i gratulacji. U mnie niestety żadne tego typu ozdoby nie wchodzą w grę, bo szkodniki (dzieci) zarazby wykazały się pomysłowością zastosowań innych niż zamierzone ;)
Czy sama dziergałaś te cudeńka ?
Czy sama dziergałaś te cudeńka ?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Wandziu gratuluję wygranej , jest jak najbardziej zasłużona, byłaś moją faworytką w tej dziedzinie
Twoje parapety maja mnóstwo uroku.....to nie tylko postawiane kwiaty, ale prawdziwe cudne kompozycje. Wspaniale przyozdobione, pełne uroku i smaku
Gratuluję 

Twoje parapety maja mnóstwo uroku.....to nie tylko postawiane kwiaty, ale prawdziwe cudne kompozycje. Wspaniale przyozdobione, pełne uroku i smaku

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Wandziu,podziwiam twoja ręke do kwiatów domowych.Ja wszystkie po jakimś czasie usmiercam i chyba zrezygnuję z nich.
U mnie lepiej rosła fioletowa bakopa,a białą kupiłam o wiekszych kwiatach i była mniej ciekawa.W ubiegłym roku miałam białą drobną i ta pieknie się rozrosła.
U mnie lepiej rosła fioletowa bakopa,a białą kupiłam o wiekszych kwiatach i była mniej ciekawa.W ubiegłym roku miałam białą drobną i ta pieknie się rozrosła.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
zwkwiat, przede wszystkim dziękuję ci za sympatyczne słowa i cieszę się, że do mnie wpadłaś, aby obejrzeć to i owo. Jeśli chodzi o robótki szydełkowe, to firaneczki są mojego wykonania, a bombki robię na akrylowych kulach. Wydaje mi się, że widziałam akrylowe, obrobione szydełkiem jajka gdzieś na drzewku na fotce u ciebie. Od razu je zauważyłam.
O ile jeszcze kule dałoby się zrobić ażurowe, o tyle jajka byłoby chyba trudno. W każdym razie łatwiej przechowywać te robótki, które są na kulach, niż ażurowe, prawda? 
Matrix, widząc twój głosik oddany na mnie, poczułam się bardzo doceniona i trochę zaskoczona, że przebywasz także w wątku doniczkowym, bo nigdy nie zostawileś tam u mnie śladu. Dziękuję.

Stachu, dziękuję, że do mnie wpadasz.
Geniu, jak to? Mieszkasz w domku i masz tylko dwa parapety? Jakim cudem?
Kropelko, sama dziergałam to i owo w długie zimowe wieczory. Wiem, jak to jest z dziećmi. Każda rzecz służy im do zabawy i trudno je za to winić. Ale czasem lubię, jak się tak zapatrzą w te nasze kwiatki i zastanawiam się wtedy, o czym myślą. Ich świat jest tajemniczy, inny od naszego. Widać to w ich oczach.
Agness, dziękuję kochana, widziałam, że zechciałaś mnie wymienić w tym konkursie, i bardzo mi było miło z tego powodu. Lubię zaglądać rankiem do tych moich kwiatków i zaczynać z nimi dzień
Małgocha, z tą ręką do kwiatów to róznie bywa. Niektóre kwiaty padają, podczas gdy u innych osób świetnie sobie radzą. NIedawno padł mi skrzydłokwiat, który podobo jest bezproblemowy, a także inne, których nazw już nie pamiętam. Ale przyzwycaiłam się już do tego, że jedne rosną, a inne po prostu nie chcą. I juz nie płaczę, gdy któryś się ode mnie odwraca. Ale fiołeczki na szczęście rosną dobrze i bardzo się z tego cieszę.

Matrix, widząc twój głosik oddany na mnie, poczułam się bardzo doceniona i trochę zaskoczona, że przebywasz także w wątku doniczkowym, bo nigdy nie zostawileś tam u mnie śladu. Dziękuję.

Stachu, dziękuję, że do mnie wpadasz.

Geniu, jak to? Mieszkasz w domku i masz tylko dwa parapety? Jakim cudem?

Kropelko, sama dziergałam to i owo w długie zimowe wieczory. Wiem, jak to jest z dziećmi. Każda rzecz służy im do zabawy i trudno je za to winić. Ale czasem lubię, jak się tak zapatrzą w te nasze kwiatki i zastanawiam się wtedy, o czym myślą. Ich świat jest tajemniczy, inny od naszego. Widać to w ich oczach.

Agness, dziękuję kochana, widziałam, że zechciałaś mnie wymienić w tym konkursie, i bardzo mi było miło z tego powodu. Lubię zaglądać rankiem do tych moich kwiatków i zaczynać z nimi dzień

Małgocha, z tą ręką do kwiatów to róznie bywa. Niektóre kwiaty padają, podczas gdy u innych osób świetnie sobie radzą. NIedawno padł mi skrzydłokwiat, który podobo jest bezproblemowy, a także inne, których nazw już nie pamiętam. Ale przyzwycaiłam się już do tego, że jedne rosną, a inne po prostu nie chcą. I juz nie płaczę, gdy któryś się ode mnie odwraca. Ale fiołeczki na szczęście rosną dobrze i bardzo się z tego cieszę.

Reszta skuta, żeby nie kusiło kupowanie parapetowców!wanda7 pisze:Geniu, jak to? Mieszkasz w domku i masz tylko dwa parapety? Jakim cudem?

Wandziu, Twoje parapety rzeczywiście piękne! Ozdoby szydełkowe już kiedyś chwaliłam, oj, masz to "coś" w rękach! Ale na to, co tam stało w doniczkach nawet nie zwracałam uwagi! I to się zmieniło ostatnio u mnie bardzo!

- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Wandziu, przepiękne widoczki pokazujesz
i bynajmniej nie wyglądają na grudniowe 

Pozdrawiam Hala
Wandziu, fotki śliczne, ale wcale nie grudniowe :P Bardziej by pasowały na początek listopada
Oj, umiesz dostrzec piękno natury i przekazać swoje uczucia w fotkach
A to wcale nie łatwe, ani nie częste...
Nieustannie też podziwiam Twoje parapety, tym bardziej ze moje są puste
Nie, żebym nie miała doniczkowców, ale ja lubię u siebie duże, albo wręcz wielkie donice z równie dużymi roślinami
Maluszki, na szczęście, mogę podziwiać u Ciebie 

Oj, umiesz dostrzec piękno natury i przekazać swoje uczucia w fotkach

Nieustannie też podziwiam Twoje parapety, tym bardziej ze moje są puste