Siedlisko z sosnami cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Siedlisko z sosnami cz.3

Post »

Marzenko dzwoniłam do Ciebie w sprawie gardziołka : kup w aptece jodyne 1/2łyżeczki na 1/2szklanki wody -płukać płynem 2-3razy dziennie odkaża i naprawdę pomaga
to sprawdzony sposób od lat po 3 poczujesz ulgę,..Ela
pozdrawiam Ela
elakuznicom
500p
500p

Post »

Marzenko a to na poprawę nastroju ;:196 Ela :wit Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Witam w popołunie w piątek. Dziś już nie dałam rady jechać do pracy, bo synek rozchorował się na dobre a ja posłam dzielnie w jego ślady i oboje kaszlemy i smarkamy się na zmianę. Teraz Młody śp, a ja na FO bryknęłam.
Słońce przyświeca nam od rana i chyba robi to na złość, bo musimy w domu siedzieć zamiast na sanki. Choć śniegu tyle, ze sanki pewnie zapadłyby się w nim.
Kochani dziękuję za odwiedziny mimo, ze zdjęć ostatnio w ogóle nie ma.

Dorotko, oj ten Twój mąż to trochę taki leniuszek, co? Mojemu by sie taki numer nie udał, żeby mnie z łóżka wyciągnąć jakbym nie musiała wstawać tak szybko. Ja wjeżdżam na podwórko i wyjeżdzam tyłem, ale między drogą a bramą mam miejsce na zawracanie i tam odśnieża mi sąsiad :heja .

Elu, oj fajnie by było, gdyby te góry były nie śniegu a kaski na zielone zakupy na przykład, no nie? ;:215 . Mamy jednak co mamy i zima w końcu jest. Juz ja wolę taką i snieg teraz niż powtórkę z tamtego roku

Jolek, właśnie tak potem pomyślałam, bo Pati mnie uświadomiła, że z all to tylko link do strony głównej dochodzi, a nie do danej strony. Najważniejsze, że zmotywowałam CIę do działania. A ja wczoraj wygrałam też aukcję z hokerami, ale moje brąz a nie czerwień. Zdjęcia oczywiście nie umiem wkleić :oops: , ale postaram się jak przyjdą, bo teraz musiałabym cudze pokazać.
Czytałam, że z kilku róż zrobiło CI się ponad dwdzieścia ;:oj , pochwalisz się jakie wybrałaś? U mnie ponad trzydzieści królowych będzie, może się za korony nie połapią i główek nie pourywają sobie ;:306

Elu już zastosowałam, ale chrypię wciąż trochę. Fajnie, że wymieniłyśmy sie telefonami, jest kontakt od razu, bo FO wieczorem rzadko otwieram. Serdeczne dzięki za fotki ;:196 , są śliczne ;:167 . U Aguni też widziałam Twoja kartkę - mistrzostwo świata jak dla mnie. Nie umiem tak "zlepiać" zdjęć.

Zmykam, bo coś psy szczekają, może kurier z hokerami?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Marzenko jak zostaliście w domu to jest szansa, że się wykurujecie. Wygrzewać się i uważać żeby się nie przeziębić np. przy przynoszeniu drewna do kominka ;:306 Może jak mróz będzie większy to mikroby wymrozi :D Życzę Wam dużo zdrowia!
elakuznicom
500p
500p

Post »

NO TO TRENUJEMY DALEJ Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Ten kot w karmniku najlepszy ;:333 ;:304
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu, spokojna głowa :wit , nie noszę drewnaa do kominka, raz na tydzień oporządzam piec i mam spokój i ciepło. Z natury leniwiec jestem, a zimą ułatwiam sobie życie jak mogę i palę w piecu. Okresy przejściowe to kominek. Dziś jednak trochę pochodziłam po podwórku, o tzreba zwierzyniec nakarmić i pogłaskać. Na koniec zciągnęłam śnieg z dachu z jednej szopy, po groził zawaleniem.

Elu, zdjęcia coraz lepsze, kot w karmniku dobrze widoczny. Swoją drogą, jak on się tam zmieścił? A karmnik chyba swojej produkcji? Świetny ;:138 , ja też zrobiłam sama, ale aż taki ładny mi nie wyszedł :oops: . Spełnia jednak swoje zadanie i nawet kosy przychodzą oprócz gili i wróbli. A sikorki jak wyczuły słonecznik w mieszance to wolą jego niż słoninę ;:oj . Zdjęcia coraz lepsze, tak jak mówiłam możesz ćwiczyć na moim wątku ile chcesz ;:196

Ewa, zgadzam się z Tobą, że kot najlepszy, w końcu nie zawsze taki "sikor" trafia się w karmniku ;:306
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marzka ja też smarkam, kaszle więc witaj w klubie :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
elakuznicom
500p
500p

Post »

No to na dobranoc ;:196

-- 26 sty 2013, o 01:34 --

Niech Ci się przyśni wiosenka :wit do jutra-zadzwonie do Ciebie po południu-Ela Obrazek
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

Ciekawe czy kocisko coś upolowało w tym karmniku...

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50

Post »

Zdrowia Marzenko!
Tak jak piszesz - lepsza śnieżna zima niż to co było rok temu. Jak powoli spadają wielkie płatki śniegu, to nic tylko podziwiać (i szuflę szykować...)
Widziałam, że wcześniej rozmawialiście o wilcach i chciałam tylko dodać, że od 5-6 lat ich nie sieję, a kilka sztuk z samosiewu zawsze znajduję. Tylko, że miałam jakąś zwykłą mieszankę, a nie super-odmiany :)
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Marzenko ;:196 chyba wszyscy tęsknimy za wiosenką,ale już tylko kilka chwil ;:168
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na forum "udzielam" się tak jak się czuję, czyli marnie, więc tym bardziej dziękuję za odwiedziny ;:168 , ;:196 .

Dario/ D-M , teraz nie ma problemu z członkami takiego klubu, do lekarza w przychodni są 3-dniowe kolejki, więc trzeba mieć zdrowie, żeby chorować ;:306 .

Elu, piękne zdjęcia robisz i świetnie je obrabiasz ;:180 . Od razu lepiej się poczułam jak takie cudo zobaczyłam ;:138

Loki, kot chyba słoniną się zadowolił, a sikorki nie takie głupie, żeby dać się złapać ;:108 . U siebie słoninkę wieszam na drzewie, na gałęziach tak cienkich, żeby koty nie dały rady tam dojść. A karmnik postawiłam na pniu ściętej samosiejki akacji na podwórku gdzie są psy, więc koty nie mają szans na zakłócanie posiłków ptakom.

CDN
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To się nie udzielaj tylko do łóżeczka! Mam nadzieję, że dziś żadnych dachów nie odśnieżałaś? :evil:
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Marzenko ciepłe łóżeczko najlepsze...ale już dachów nie będziesz odśnieżała :?:
...ciepełka dla Ciebie i maluszka ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”