Siedlisko z sosnami cz.3
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Siedlisko z sosnami cz.3
Marzenko dzwoniłam do Ciebie w sprawie gardziołka : kup w aptece jodyne 1/2łyżeczki na 1/2szklanki wody -płukać płynem 2-3razy dziennie odkaża i naprawdę pomaga
to sprawdzony sposób od lat po 3 poczujesz ulgę,..Ela
to sprawdzony sposób od lat po 3 poczujesz ulgę,..Ela
pozdrawiam Ela
-
- 500p
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Witam w popołunie w piątek. Dziś już nie dałam rady jechać do pracy, bo synek rozchorował się na dobre a ja posłam dzielnie w jego ślady i oboje kaszlemy i smarkamy się na zmianę. Teraz Młody śp, a ja na FO bryknęłam.
Słońce przyświeca nam od rana i chyba robi to na złość, bo musimy w domu siedzieć zamiast na sanki. Choć śniegu tyle, ze sanki pewnie zapadłyby się w nim.
Kochani dziękuję za odwiedziny mimo, ze zdjęć ostatnio w ogóle nie ma.
Dorotko, oj ten Twój mąż to trochę taki leniuszek, co? Mojemu by sie taki numer nie udał, żeby mnie z łóżka wyciągnąć jakbym nie musiała wstawać tak szybko. Ja wjeżdżam na podwórko i wyjeżdzam tyłem, ale między drogą a bramą mam miejsce na zawracanie i tam odśnieża mi sąsiad
.
Elu, oj fajnie by było, gdyby te góry były nie śniegu a kaski na zielone zakupy na przykład, no nie?
. Mamy jednak co mamy i zima w końcu jest. Juz ja wolę taką i snieg teraz niż powtórkę z tamtego roku
Jolek, właśnie tak potem pomyślałam, bo Pati mnie uświadomiła, że z all to tylko link do strony głównej dochodzi, a nie do danej strony. Najważniejsze, że zmotywowałam CIę do działania. A ja wczoraj wygrałam też aukcję z hokerami, ale moje brąz a nie czerwień. Zdjęcia oczywiście nie umiem wkleić
, ale postaram się jak przyjdą, bo teraz musiałabym cudze pokazać.
Czytałam, że z kilku róż zrobiło CI się ponad dwdzieścia
, pochwalisz się jakie wybrałaś? U mnie ponad trzydzieści królowych będzie, może się za korony nie połapią i główek nie pourywają sobie
Elu już zastosowałam, ale chrypię wciąż trochę. Fajnie, że wymieniłyśmy sie telefonami, jest kontakt od razu, bo FO wieczorem rzadko otwieram. Serdeczne dzięki za fotki
, są śliczne
. U Aguni też widziałam Twoja kartkę - mistrzostwo świata jak dla mnie. Nie umiem tak "zlepiać" zdjęć.
Zmykam, bo coś psy szczekają, może kurier z hokerami?
Słońce przyświeca nam od rana i chyba robi to na złość, bo musimy w domu siedzieć zamiast na sanki. Choć śniegu tyle, ze sanki pewnie zapadłyby się w nim.
Kochani dziękuję za odwiedziny mimo, ze zdjęć ostatnio w ogóle nie ma.
Dorotko, oj ten Twój mąż to trochę taki leniuszek, co? Mojemu by sie taki numer nie udał, żeby mnie z łóżka wyciągnąć jakbym nie musiała wstawać tak szybko. Ja wjeżdżam na podwórko i wyjeżdzam tyłem, ale między drogą a bramą mam miejsce na zawracanie i tam odśnieża mi sąsiad

Elu, oj fajnie by było, gdyby te góry były nie śniegu a kaski na zielone zakupy na przykład, no nie?

Jolek, właśnie tak potem pomyślałam, bo Pati mnie uświadomiła, że z all to tylko link do strony głównej dochodzi, a nie do danej strony. Najważniejsze, że zmotywowałam CIę do działania. A ja wczoraj wygrałam też aukcję z hokerami, ale moje brąz a nie czerwień. Zdjęcia oczywiście nie umiem wkleić

Czytałam, że z kilku róż zrobiło CI się ponad dwdzieścia

Elu już zastosowałam, ale chrypię wciąż trochę. Fajnie, że wymieniłyśmy sie telefonami, jest kontakt od razu, bo FO wieczorem rzadko otwieram. Serdeczne dzięki za fotki

Zmykam, bo coś psy szczekają, może kurier z hokerami?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marzenko jak zostaliście w domu to jest szansa, że się wykurujecie. Wygrzewać się i uważać żeby się nie przeziębić np. przy przynoszeniu drewna do kominka
Może jak mróz będzie większy to mikroby wymrozi
Życzę Wam dużo zdrowia!

-
- 500p
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Ten kot w karmniku najlepszy

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- Sosenki4
Marysiu, spokojna głowa
, nie noszę drewnaa do kominka, raz na tydzień oporządzam piec i mam spokój i ciepło. Z natury leniwiec jestem, a zimą ułatwiam sobie życie jak mogę i palę w piecu. Okresy przejściowe to kominek. Dziś jednak trochę pochodziłam po podwórku, o tzreba zwierzyniec nakarmić i pogłaskać. Na koniec zciągnęłam śnieg z dachu z jednej szopy, po groził zawaleniem.
Elu, zdjęcia coraz lepsze, kot w karmniku dobrze widoczny. Swoją drogą, jak on się tam zmieścił? A karmnik chyba swojej produkcji? Świetny
, ja też zrobiłam sama, ale aż taki ładny mi nie wyszedł
. Spełnia jednak swoje zadanie i nawet kosy przychodzą oprócz gili i wróbli. A sikorki jak wyczuły słonecznik w mieszance to wolą jego niż słoninę
. Zdjęcia coraz lepsze, tak jak mówiłam możesz ćwiczyć na moim wątku ile chcesz
Ewa, zgadzam się z Tobą, że kot najlepszy, w końcu nie zawsze taki "sikor" trafia się w karmniku

Elu, zdjęcia coraz lepsze, kot w karmniku dobrze widoczny. Swoją drogą, jak on się tam zmieścił? A karmnik chyba swojej produkcji? Świetny

Ewa, zgadzam się z Tobą, że kot najlepszy, w końcu nie zawsze taki "sikor" trafia się w karmniku

Marzka ja też smarkam, kaszle więc witaj w klubie 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
-
- 500p
No to na dobranoc 
-- 26 sty 2013, o 01:34 --
Niech Ci się przyśni wiosenka
do jutra-zadzwonie do Ciebie po południu-Ela 

-- 26 sty 2013, o 01:34 --
Niech Ci się przyśni wiosenka

pozdrawiam Ela
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ciekawe czy kocisko coś upolowało w tym karmniku...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Zdrowia Marzenko!
Tak jak piszesz - lepsza śnieżna zima niż to co było rok temu. Jak powoli spadają wielkie płatki śniegu, to nic tylko podziwiać (i szuflę szykować...)
Widziałam, że wcześniej rozmawialiście o wilcach i chciałam tylko dodać, że od 5-6 lat ich nie sieję, a kilka sztuk z samosiewu zawsze znajduję. Tylko, że miałam jakąś zwykłą mieszankę, a nie super-odmiany
Tak jak piszesz - lepsza śnieżna zima niż to co było rok temu. Jak powoli spadają wielkie płatki śniegu, to nic tylko podziwiać (i szuflę szykować...)
Widziałam, że wcześniej rozmawialiście o wilcach i chciałam tylko dodać, że od 5-6 lat ich nie sieję, a kilka sztuk z samosiewu zawsze znajduję. Tylko, że miałam jakąś zwykłą mieszankę, a nie super-odmiany

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko
chyba wszyscy tęsknimy za wiosenką,ale już tylko kilka chwil 

- Sosenki4
Na forum "udzielam" się tak jak się czuję, czyli marnie, więc tym bardziej dziękuję za odwiedziny
,
.
Dario/ D-M , teraz nie ma problemu z członkami takiego klubu, do lekarza w przychodni są 3-dniowe kolejki, więc trzeba mieć zdrowie, żeby chorować
.
Elu, piękne zdjęcia robisz i świetnie je obrabiasz
. Od razu lepiej się poczułam jak takie cudo zobaczyłam
Loki, kot chyba słoniną się zadowolił, a sikorki nie takie głupie, żeby dać się złapać
. U siebie słoninkę wieszam na drzewie, na gałęziach tak cienkich, żeby koty nie dały rady tam dojść. A karmnik postawiłam na pniu ściętej samosiejki akacji na podwórku gdzie są psy, więc koty nie mają szans na zakłócanie posiłków ptakom.
CDN

Dario/ D-M , teraz nie ma problemu z członkami takiego klubu, do lekarza w przychodni są 3-dniowe kolejki, więc trzeba mieć zdrowie, żeby chorować

Elu, piękne zdjęcia robisz i świetnie je obrabiasz

Loki, kot chyba słoniną się zadowolił, a sikorki nie takie głupie, żeby dać się złapać

CDN
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To się nie udzielaj tylko do łóżeczka! Mam nadzieję, że dziś żadnych dachów nie odśnieżałaś? 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

...ciepełka dla Ciebie i maluszka