Jak pudełko zapałek...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Jak pudełko zapałek...

Post »

Witaj Zuzanko
w końcu się ujawnię
U nas w naszym chórze śpiewałyśmy taką wersję. Eh to były czasy
Patyczki od Maryni ukorzeniają się rzeczywiście cudownie
Twoje miejsce na ziemi jest cudne i zachwycające . I pełen miłości Twój opis tego kawałka ziemi
Agnieszko a już tyle razy miałam Cię zapytać, ale skoro nic nie pisałaś to myślałam że nic z tego nie wyszło ;:168
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Ula dziękuję, udało mi sie powstrzymać nerwy i co drugie zdanie niemal piałam z zachwytu nad pracą mojego eMa

Natuś jednak żadnych doniesien z lokalnej prasy na mój temat nie będzie :;230
Płot wyglada tak:
Obrazek

Obrazek
Prawda, że wyszło ładnie ;:138

Maryniu ;:167 nie pisałam, bo jak wiesz, tam miał być kawałek ziemi dla nas. Ale niestety dany był tylko na dwa miesiące, potem stwierdzili, że przecież nie będziemy siedzieć u nich na ich ziemi, jak jeszcze nawet pozwolenia na budowę nie mają i tak skończyło się to moje sadzenie na ziemi niemojej ;:222 A dary ukorzeniły się w 90%, z tego co widziałam późnym latem tylko chyba jedno im wypadło. No ale skoro to nie ja mam dbać o rośliny, to nawet się nie odzywałam, bo po co?
Było mi przykro okropnie i miałam długo nieprzyjemne wrażenie, że tanim kosztem ktoś chciał zagospodarować sobie kawał ogrodu. Co nie zmienia faktu, że jestem Ci bardzo wdzięczna, ze zechciałaś się podzielić. I ja chętnie podzielę się z Tobą czym tylko zechcesz ;:196
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Płot pięknie się prezentuje ,pochwał M :D
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Agusia widzę płotek pierwsza klasa wyszedł .Ja ze swoim byłam dzis po drzewo w lesie dla babci wiem ,że niedziela ale jak nie ma kiedy każdy dzień dobry .Załapałam się na gąski i na kolacje zamiast obiadu był rosołek z gąsek pycha ;:209 Tylko dnia zbrakło by zwieść to drzewo ale przenocuje na przyczepce i jutro pojedzie do mojej babci .jak ja kulturalnie będę świętować dzień nauczyciela w Warszawie :D ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to rzeczywiście smutna historia! a tu do swojego ogrodu nie potrzebujesz patyczków, bo możemy powtórzyć cały proces od nowa. Praktykę już masz :lol: ja nie do tego co by się domagać dzielenia tylko skoro sama napisałaś ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

No kochana M się sprawił, płotek, pierwsza klasa ;:215
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobry wieczór dziewczęta :wit
Dorotko cały czas Go chwaliłam, choć dopiero jak mnie "ochrzanił" raz i drugi, to robota dostała przyspieszenia ;:14 A, że na dokładkę było zimno, to jeszcze więcej trzeba było się uwijać, żeby zdążyć przed nocą i przed zapowiadanymi deszczami. Niestety furtka została złożona dopiero w niedzielę, mam nadzieję, że przez to się nie rozleci za szybko ;:224

Beatko czy piątek, czy światek jak jest robota, to trzeba ją zrobić a nie czekać do niewiadomokiedy albo na świętego nigdyniema Fajnie, że babci pomogliście, a gąska, jeszcze taka swojska to sama pychotka ;:108 I smalec gęsi do smarowania plecków i klatek jak dzieci są chore ;:333 Udanego świętowania swojego dnia ;:196

Maryniu ;:196 ty to jednak jesteś bardzo kochany człowiek. I bardzo dziękuję za Twoją ofiarność i dobre serduszko ;:4 Ja już Ci pisałam, ze u mnie miejsca coraz mniej, a jakby co, to odezwę się na pw, ok A historia, jak inne, cóż poradzić ;:222

Iwonko ;:196 dziękuję, naprawdę bardzo mi się taki parkan podoba, nawet już chciałam u nas siatkę zwijać, coby taki płotek postawić ;:306 . Szkoda tylko byłoby kasy, bo siatkę mamy dopiero 4-ty rok i jest z tych lepszych czytaj droższych i słupki są metalowe, zalane betonem ;:202 więc już takiego efektu by nie było

Ja lubię w ziemi dłubać, a mój eM lubi w drewnie się bawić, a że są z tego widoczne efekty, to tylko się cieszyć :tan Może przed emeryturką uda mi się mieć tak śliczny ogródek jak Twój ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agniesiu wszystkie ogrody nasze są piękne, bo nasze własnoręcznie tworzone, a mój tworzy się ciągle i mam nadzieję, że do emeryturki skończę :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

iwona0042 pisze:Agniesiu wszystkie ogrody nasze są piękne, bo nasze własnoręcznie tworzone, a mój tworzy się ciągle i mam nadzieję, że do emeryturki skończę :wit
Iwonko nie licz na to dopiero wtedy się zacznie :;230
Agnieszko wybacz ale musiała rozwiać nadzieje Iwonki, a tak poza tym to przesadzasz ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maska pisze:
iwona0042 pisze:Agniesiu wszystkie ogrody nasze są piękne, bo nasze własnoręcznie tworzone, a mój tworzy się ciągle i mam nadzieję, że do emeryturki skończę :wit
Iwonko nie licz na to dopiero wtedy się zacznie :;230
Agnieszko wybacz ale musiała rozwiać nadzieje Iwonki, a tak poza tym to przesadzasz ;:196
To znaczy, że to jest niekończąca się opowieść :tan
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj dziewczyny, tylko ciągły brak czasu nie pozwala mi "wygłaskać"ogrodu tak, jak widzę u innych forumek. Ale cieszę się z tego co mam i cały czas wierzę, że i u mnie będzie ładnie i coraz ładniej. A miód na serce leje mi moja sąsiadka, która twierdzi, ze już mam ładnie, na co zawsze skromnie :;230 odpowiadam, że jeszcze nie, że może uda się za rok ;:215
zostawiam Wam moje ostatnie, ścięte do wazonu kwiatki
Obrazek Obrazek

Spokojnego wieczoru, ja mam randkę z żelazkiem ;:14
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jak ładnie komponują się te nagietki z ta dziergana serwetką pod nimi ;:63 a słoneczniki już chwaliłam :D
Szybkiej randki!
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Aguś płot ładniusi
w gazetach nic też nie znalazłam
A co obsadzania nie swojej ziemi to ja bym zabrała co moje i tyle
po co ma na cudzym rosnąć wiem że to pewnie nie może Ci się zmieścić w głowie
ale jak ktoś może tak postępować to czemu Ty masz być inna ;:170
A jak tam w tych innych sprawach ;:196
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I tu właściwie Renia ma rację, ja bym zabrała przynajmniej to co mi najbardziej się podoba, na czym mi zależny ;:108
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć :wit
Może tak, a może nie. Czasem lepiej odpuścić, niż wywoływać niepotrzebne zatargi. A tych mam pod dostatkiem, jak nie tu, to gdzieś indziej znajdzie się ktoś zawistny, zachłanny, czy tak po prostu nieżyczliwy ;:222
Ja dziś chyba mam nockę z głowy, nerwy mnie zjedzą ;:185 przed jutrem ;:145
U nas mglisto, pochmurno i popadywało przez cały dzień, nawet nie miałam chęci zobaczyć ogrodu. Może jutro się uda ;:131
Maryniu i jedno i drugie dzięki mojej mamie. Nagietki (u nas nazywane też paznokietkami) posiane dawno przez mamę teraz co roku wysiewają się same, to tu, to tam ;:198 nawet w warzywach i krzewach Za to dziergać serwetki lubi, odpoczywa przy takich robótkach :)
Reniu ponoć już kolejne "komisje" psiapsiółek i innych sąsiadów przychodziły oglądać efekty naszej pracy ;:306 Ciekawe, czy ktoś się postarał ;:304 żeby płotek się zbyt szybko nie przewrócił ;:224
Iwonko nie warto, szkoda moich nerwów i niesmaku, jaki sama sobie bym zrobiła :evil: Mój mały ogródeczek i tak jest ładniejszy :heja Szkoda tylko, że chwasty i ślimaki też go lubią ;:223
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”