Wszyscy ostatnio tylko jesień i jesień... U mnie wiele roślin kwitnie jak szalone i zamierzam twardo się trzymać wersji, że do jesieni jeszcze trochę nam zostało! Zobaczcie, jak kolorowo
I jak mam tu myśleć o jesieni???
Dorotko (Keetee)! Dzięki, dzięki... Już jak sadzę myślę, jak to będzie wyglądało w przyszłym roku. Zdążyłam się przekonać, że zawsze jst znacząca różnica
Asiu (AsiaDS)! Mnie także się spodobał ten Avalon. Zaraz pobiegnę zobaczyć, jak dziś wygląda. Po tym jak odpoczął po trasporcie jest coraz ładnieszy

Jeśli takiej wytrawnej różofilce się podoba, to jestem dumna
Agrafko! Niekiedy wzdycham do innych ogrodów i jest to dla mnie motywacja, by wziąć się do ostrej pracy. Marzenia się pełniają. Trzeba tylko bardzo chcieć

W tym roku zakochałam się w forumowych liliowcach i w przyszłym roku i ja będę miała swoje. Podobnie było z różami.
Asiu (asia2)! Na łowy... Nigdy w życiu. No chyba, że będę polować na nowe okazy do ogrodu!
Beatko (breata68)! Wszycy mówią, że pędzę... A róże wybrałam. Może częściowo. Jeszcze sama nie wiem. Jak zapewne widziałaś kupiłam 4 krzaczki Avalonu i jestem nią zachwycona. Jest dokładnie taka, jaką chciałam na rabatę przed wejściem. Subtelna i nieduża. Potem zainteresowałam się tymi z ADRem. Na pewno jeszcze w tym roku trafi więc do mnie jeszcze Pomponella, Kosmos, Knirps oraz Planten un Blomen. Marzy mi się jeszcze Queen of Sweden, Nostalgia i Rapsody in blue. Aczkolwiek nie wiem, czy z nimi nie zaczekam do wiosny. Tak trudno się podjąć decyzję
Justyno (tynia83)! Zaglądaj, kiedy tylko masz ochotę. A jak tylko coś Ci się spodoba, będę się bardzo cieszyć