Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Basiub ;:196
Wszystkiego dobrego, byś sama umiała ocenić i wybrać to, co jest dla Ciebie najważniejsze i najlepsze.
Zdrówka i czego tylko pragniesz. I życzę Ci też byś potrafiła i CHCIAŁA też pomyśleć o sobie i swoich potrzebach
Obrazek
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Życzę Ci żebyś jak najszybciej znalazła to, czego szukasz. ;:108 A w okolicznych lasach żeby było mnóstwo wiatrołomów i pięknych kamieni. :D No i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.
Obrazek
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

BASIU....zdążyłam przed północą ale co z pracy wróciłam....takie te moje wtorki, ale dobrze, że są to i wcześniej remonty skończę........
....a teraz dla CIEBIE dużo zdrówka, wytrwałości i podjęcia takiej decyzji co Twoje ;:167 ;:167 uraduje.....
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

Basieńko - ta najpiękniejsza róża z mojego ogrodu dla Ciebie .....Obrazek

Pamiętaj, marzenia się spełniają, tylko trzeba je realizować i tego Ci życzę z całego serca. ;:196
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
monimg
500p
500p
Od: 13 lut 2012, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przepis na beton .... skąd ja go znam :;230 :;230 .... mam identyczny ;:215 . Nie raz mieszałam łopatą na starym gumolicie. Trzeba się umęczyć, szczególnie przy mieszaniu cementu z piaskiem. Tak powstał murek przy tarasie i przy części ogrodzenia.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Kochana Basiu,życzę Ci dużo zdrowia,nieustającej radości życia z której czerpie rodzina i my,znajomi zza szybki :wink: ,realizacji planów i pomysłów ogrodowych ;:108
Też bym Ci chciała wkleić coś ładnego,ale nie umiem :( więc dam ci buziaka ;:cm
Wrócę jeszcze do rozważań o przeprowadzkach.Podobno dla niektórych to styl życia,którego zupełnie nie rozumiem ;:185 Co innego szukanie miejsca wygodniejszego,zdrowszego jak jest w Twoim przypadku,ale tak gonić,zostawiać znajomych,nie rozumiem.My do względnych wygód dorabialiśmy się sami.Pamiętam wnoszenie cegieł i pustaków na rusztowania,żeby murarz więcej muru postawił na drugi dzień!Póżniej wykańczanie też swoimi rękami (męża przede wszystkim).Położył płytki na korytarzu,więc za pieniądze,które wziąłby fachowiec kupiliśmy płytki do kuchni itd.Nie zamierzam zanudzać wspomnieniami,piszę to dlatego,żeby powiedzieć,że nie wyobrażam sobie zostawić teraz to i szukać lepszego!To samo z ogrodem,tyle pracy i pomysłów,niekoniecznie trafionych.Po prostu wrosłam!Może to starzenie się,ale już nie miałabym siły.
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Basieńko dużo zdrówka jak najwięcej radości , jak najmniej zmartwień ,dużo siły do pokonania codzienności ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

;:167 Romciu ;:196 Mirusiu ;:196 Heelenko ;:196 Krysiu ;:196 Agnieszko ;:196 Ruda Złota Rybko ;:196 Misiu ;:196Marysiu-wędrująca po górach ;:167
Wszystkim Wam Bardzo jestem wdzięczna za kwiaty, prezenty i trafione życzenia ;:79
Byłam dziś z M w szpitalu, kontrola u urologa...ręcę nam znów opadły na ten cały chory system i już sama nie wiem kto w tym wszystkim ma rację: pacjent, lekarz czy...cholera wie co ;:223 Muszę ochłonąć, naklęłam się pod nosem ;:188 ale na razie jeszcze nie czuję ulgi.
:wit
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Spóźnione ale naj naj najserdeczniejsze życzenia przesyłam! Dużo zdrowia i spełnienia marzeń! Niech mieszkanko dobrze się sprzeda i szybko w jego miejsce znajdzie się wymarzony domek!

Obrazek

A może poszukajcie domu w moich okolicach? To już nie Śląsk ale Małopolska a ciągle blisko do dzieci 8-)
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu ;:196 dziekuje Ci serdecznie ;:167 nic nie spóźnione, ja tak do wigilii mogę te piekne róże i tulipany i pelargonie i.... przyjmować ;:3
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu nie denerwuj się szkoda zdrowia masz go gdzie tracić.
Służba Zdrowia zawsze była chora! Najpierw były łapówy teraz okres przejściowy.... czy będzie kiedyś normalnie ;:185
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jedyne pozytywy z tej wizyty to to że choroba u M nie postępuje, wyniki badań w normie :D

..ten intensywny orange-balkon ;:192
Obrazektu jestem :arrow: Obrazek

kiedyś... mieliśmy kota na punkcie czytania.....
ObrazekKicia do miasta na ferie :arrow:Obrazek

Kici już nie ma :( ale 8-) kiedyś będziemy znowu mieć kota na punkcie czytania mam nadzieję też....też ;:333

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
i tyle słonecznych wspomnień....a za oknem... -9!!!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu witaj mroźnym porankiem wspomnienia, wspomnienia...
Pewne rzeczy mają szansę wrócić, ale inne nie..... u mnie -8 Dobrego dnia!
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Basia...nie pamiętam, czy Twój M słucha audiobooków? Bo jakby co, to mam trochę :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Nie ;:185 słucha ;:185 Ewuniu, boi się ówczesnej techniki, dziwok jest, a nie głupi facet ma dużo wiedzy szczególnie geograficznie uzdolniony :D
Dzieci kupiły mu telefon z mp4, i taki dla niedowidzących, gdzie ma przycisk SOS, oczywiście do mnie. W klinice przy 1-wszej operacji miał a teraz wrócił do starego telefonu, nowego nie używa ;:185, choć lepszy ten nowy bo duże litery, latarka, podświetlanie...ale nie!

...czyli Mikołajkowo-bałwanowo :wit
Obrazek
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”