Actusowa kolekcja cz.III
Re: Actusowa kolekcja cz.III
To super!!!
Czekam wiec z niecierpliwoscia na Twoj wateczek ,gdzie będę oczywiscie stalym gosciem. 
- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kwitnie cudownie, Kasiu gratulacje

Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziekuje dziewczyny
.Jestem przeszczesliwa

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
no to po ilu miesiącach się doczekałaś? pół roku? rok? ehh.. ja nie wiem czy moich nie zabije a co dopiero oczekiwać kwitnienia
strasznie się Kasiu cieszę bo kwiaty zapowiadają się pięknie 
Aniu ,mam ja od Lutego ,kupiona zielona ,wiec jeszcze na zywo kwiatkow nie widzialam.Bosze ,jak sie ciesze ,mowie Ci

- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Ciesze sie razem z tabaactus pisze:Aniu ,mam ja od Lutego ,kupiona zielona ,wiec jeszcze na zywo kwiatkow nie widzialam.Bosze ,jak sie ciesze ,mowie Ci![]()
![]()
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
Mocze co 3 dni w przegotowanej i przefiltrowanej kranowie zawsze z dodatkiem nawozu(dawka storczykowa),wsadzam do moczenia wieczorem ,wyciagam rano ,lub odwrotnie.Miedzy moczeniami spryskiwalam korzenie raz dziennie lub dwa ,w zaleznosci jak goraco bylo.I tyle mojej opieki.
-- 15 sie 2013, o 15:38 --

-- 15 sie 2013, o 15:38 --
Alu dziekuje Ci naprawde!!!!Alice 12 pisze: Ciesze sie razem z taba![]()
![]()
- Dufin

Kasiu ale na vanda to to chyba nie jest, co? Za drobne kwiatuszki.. może RHYNCHOSTYLIS COELESTIS jak myślisz? Podobna?
Do każdego moczenia dawałaś nawóz? ja się tyle naczytałam, jak ich korzonki są delikatne na przenawożenie, że się bałam.. zwłaszcza, ze tez najczęściej używam wody z dzbanka i przegotowanej, myślałam, ze sama w sobie taka woda ma dośc minerałow, ale jeśli twojej tak dobrze nawóz posłużył, to może moim tez będe go częściej aplikować
Do każdego moczenia dawałaś nawóz? ja się tyle naczytałam, jak ich korzonki są delikatne na przenawożenie, że się bałam.. zwłaszcza, ze tez najczęściej używam wody z dzbanka i przegotowanej, myślałam, ze sama w sobie taka woda ma dośc minerałow, ale jeśli twojej tak dobrze nawóz posłużył, to może moim tez będe go częściej aplikować
Gratuluję pędzika Kasiu
A kto w tej chwili płacze, bo nie pamiętam? Pamiętam tylko, że jak Vandy miały nie zakwitnąć, to ktoś miał je dostać w spadku
A kto w tej chwili płacze, bo nie pamiętam? Pamiętam tylko, że jak Vandy miały nie zakwitnąć, to ktoś miał je dostać w spadku
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
No to to jest Aniu wlasnie.Dla mnie Wanda,jeden badziew 
- Dufin

Kaśka ja teraz dopiero zauwazyłam, że podpisąłaś to zdjęcie i ciesze sie, ze mi się udało storka rozpoznać