Miejmy nadzieję, że teraz nie zrzucą kwiatków
Micha storczyków Kahim
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim
Jedna się wkręciła do chaty i być może jej udało jej się trafić do podobnych storczyków
A nowe kwiatki może są bardziej "zachęcające", no nie wiem. Może jakiś tam intensywniejszy zapach wydzielają, nie umiem powiedzieć 
Zapach intensywniejszy na pewno!!!Cos w tym jest 
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Kurcze, ależcie mi postów naklepały
Co do " przypadkowych zapylaczy", to wydaje mi się, że jest tak, że kwiatek zapylony rzeczywiście szybciej więdnie, ale.... Z takiej akcji są zapylone kwiaty- pęcznienie słupka itd. To chyba byście zauważyły
Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...
Czyli nie mogę zatłuc dziada?
Co do " przypadkowych zapylaczy", to wydaje mi się, że jest tak, że kwiatek zapylony rzeczywiście szybciej więdnie, ale.... Z takiej akcji są zapylone kwiaty- pęcznienie słupka itd. To chyba byście zauważyły
Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...
Czyli nie mogę zatłuc dziada?
- kahim

Oj ,moze on bogu ducha winny biedny dziad 
Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.kahim pisze: Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...![]()
O matko

-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- kahim

Tylko faceci potrafią być dumni ze swoich gazów 
furious pisze:Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.kahim pisze: Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...![]()
- valdessa_kane
- 500p

- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozwoliłam sobie nakreślić mężowi temat i przeczytać mu ów post hahaha padamy obojefurious pisze: Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
furious pisze:Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.kahim pisze: Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...![]()