Miejmy nadzieję, że teraz nie zrzucą kwiatków

Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.kahim pisze: Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...![]()
furious pisze:Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.kahim pisze: Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...![]()
Pozwoliłam sobie nakreślić mężowi temat i przeczytać mu ów post hahaha padamy obojefurious pisze: Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.
furious pisze:Idę o zakład, że ja przy swoich wydalam więcej gazów niż ten banan i (odpukać) na kwitnienie narzekać nie mogę.kahim pisze: Wydaje mi się, że skórka od banana może wydzielać" gazy", ale czy w takim stężeniu żeby aż kwiatki padły to już sama nie wiem...![]()