Gosiu - Clematisy są śliczne tylko chorowite wcześniej nie chorowały ale od ubiegłego sezonu coś częściej je chwyta jakaś zaraza
Ale też mam ich o wiele więcej , a wiadomo im więcej tym szybciej chorują.
Aniu - Lubię nasze polskie morze , ale zakup tego clematisa w zasadzie kierowałam się wyglądem kwiatu. Przy zakupie większości kwiatów właśnie tym się kieruję.
Ale oba fakty się wcale nie wykluczają
Annes- Bardzo się cieszę że ci się podoba

różyczka fajna , ale kiepsko się miewa obecnie - mam nadzieje że przetrzyma do wiosny i ponownie zakwitnie w ogrodzie. Nie ma za co życzę udanego zakupu zdrowego okazu
Iwonko , Teresko - Bardzo dziękuję i serdecznie was również pozdrawiam
Madziu - Też liczę na to że będą piękne , i te które zawiodły w ubiegłym roku teraz po przerwie pokażą na co je stać.
Bałtyk już pomału rusza , w weekend zrobiłam powojnikom profilaktyczne cięcie nie wiem czy by nie za słabo
Izo - Dziękuję
Asiu - Ice Crem to jedne z droższych tulipanów , ale to fakt mi się udało kupić naprawdę okazyjnie chyba w sklepie pomylili cenę w ubiegłym sezonie mąż mi kupił 3 cebulki jedna po 6 zł w tym sezonie zapłaciłam 1,40 za cebulkę więc wzięłam 5.
Powojnik jest u mnie 3 sezony teraz będzie już 4 rok o ile dobrze pamiętam. Ale zdecydowanie warto go mieć
Aniu - Wiosna tegoroczna będzie piękna a jak tak dalej pójdzie to i bardzo wczesna
Sylwio - Wiosna nadciąga wielkimi krokami , już nawet poczyściłam troszkę rabatki.
Powojnik , więc pewnie będziesz zaskoczona ale oprócz wiosennego nawozu który rozsypuję naprawdę ostrożnie nie daję już potem zupełnie nic.
Ubiegłej wiosny rozlałam wszędzie biochumus papkę , ale już na jesień zapomniałam dać a też by było wskazane.
No ale cóż zadziałam wiosną.
Paulino - Róże no więc ja zaczynam dopiero przygodę z tymi kwiatami , ale potrafią pozytywnie zaskoczyć.
Mimo świeżych nasadzeń wiele już pokazało na co je stać , jednak liczę na więcej ha ha.
Klimat mieszkania sama bardzo ale to bardzo uwielbiam a dopełnieniem są oczywiście kwiaty , które uwielbiam w wazonach.
Doniczkowców już mam o wiele mniej niż na początku , musiałam z nich zrezygnować na rzecz schowków które pomieszczą różne drobiazgi i nie tylko drobiazgi.
Aniu annes - Wiosna w tym roku jakaś taka stęskniona i wyrywa się na całego , ja już 2 weekendy troszkę pogrzebałam , pograbiłam powycinałam.
Ale zobaczymy co czas pokaże. Przebiśniegi kwitną , krokusy pną się w górę niesamowicie a hiacyntowe bomby wychodzą takie dorodne
Dzisiaj pójdę do ogrodu to uwiecznię pierwsze oznaki zbliżającej się wiosny
Dzisiaj przecudne słońce od rana oby tak było do końca dnia
Dziś powojniki na które trzeba poczekać troszkę dłużej. Miłego dnia życzę