Jolu u mnie w B. zakwitły na czerwono. Gdyby jeszcze te kwiaty były jakieś oryginale, to skusiłabym się nawet na takiego "karzełka"
ale takie, to nie ma mowy...cena oczywiście nadal ta sama
Kasiu dawno u Ciebie nie byłam.Będę musiala trochę nadgonić.A co do hipeastrum to jakies takie wybujałe , jasne łodygi,cieńkie, kwiatki jakies jasne prawie w takim samym kolorze jak łodyga.I chetnych na nie nie ma.A Gwiazda Kasieńko ładniutka.Chyba też sobie sprawie ja.Dawno nie kupowalam.W Brico widziełam gwiazde czerwoną z tą kremowa w jednej doniczce posadzone ładnie wyglądały i kosztowały...
Dziewczyny gwiazdę kupiłam w zwykłym sklepie, niedaleko mnie, kosztowała 12 zł.były też mniejsze po 7. Ta była jeszcze przystrojona ozdobną folią i jakąś wstążką...które szybko poleciały do kosza, przystroje ją po swojemu.
Też kupię sobie Gwiazdę, ale bliżej Świąt, żeby mieć pewność, że do nich dotrzyma
Może w tym roku kupię inny kolor, bo pokazują się coraz ciekawsze, choć ta z czerwonymi przylistkami, to klasyka
Ale ładna sadzonka z tego łososiowego grudnika A i biały to biały, nie to co u mnie (pocieszające choć, że i Iwonka ma podobny "problem" )
No i wielkie brawa za rosnącą fittonię ja sobie z taką nie poradziłam