ale takie, to nie ma mowy...cena oczywiście nadal ta sama

Kasiu dawno u Ciebie nie byłam.Będę musiala trochę nadgonić.A co do hipeastrum to jakies takie wybujałe , jasne łodygi,cieńkie, kwiatki jakies jasne prawie w takim samym kolorze jak łodyga.I chetnych na nie nie ma.A Gwiazda Kasieńko ładniutka.Chyba też sobie sprawie ja.Dawno nie kupowalam.W Brico widziełam gwiazde czerwoną z tą kremowa w jednej doniczce posadzone
  Kasiu dawno u Ciebie nie byłam.Będę musiala trochę nadgonić.A co do hipeastrum to jakies takie wybujałe , jasne łodygi,cieńkie, kwiatki jakies jasne prawie w takim samym kolorze jak łodyga.I chetnych na nie nie ma.A Gwiazda Kasieńko ładniutka.Chyba też sobie sprawie ja.Dawno nie kupowalam.W Brico widziełam gwiazde czerwoną z tą kremowa w jednej doniczce posadzone  ładnie wyglądały i kosztowały...
  ładnie wyglądały i kosztowały...
 ...Może coś by się wybrało
 ...Może coś by się wybrało  

Piękna gwiazda betlejemska - obyśmy tylko ją znowu zobaczyli za rok
 Piękna gwiazda betlejemska - obyśmy tylko ją znowu zobaczyli za rok 

...od koleżanki
 ...od koleżanki  

A i biały to biały, nie to co u mnie
 A i biały to biały, nie to co u mnie   (pocieszające choć, że i Iwonka ma podobny "problem"
 (pocieszające choć, że i Iwonka ma podobny "problem"  )
 ) ja sobie z taką nie poradziłam
 ja sobie z taką nie poradziłam   

piękne te wszystkie te bombeczki...
 piękne te wszystkie te bombeczki...  Ale mi najbardziej podoba się ta patriotyczna....Ja też spróbuję taką zrobić  (bo  nigdy  nie robiłam)
 Ale mi najbardziej podoba się ta patriotyczna....Ja też spróbuję taką zrobić  (bo  nigdy  nie robiłam)