Skuszona Twoimi osiągnięciami zaplanowałam róże na rabacie wysypanej żwirkiem. Czy mogłabyś napisać jak oddzielasz róże od kamyczków?
Ogród Soczewki cz3
- merymg
- 200p

- Od: 4 mar 2013, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Soczewki cz3
Skuszona Twoimi osiągnięciami zaplanowałam róże na rabacie wysypanej żwirkiem. Czy mogłabyś napisać jak oddzielasz róże od kamyczków?
Małgoś
-
Soczewka
- 1000p

- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Soczewki cz3
Witam
Znów brakuje mi czasu, każdą wolną chwile próbuję wykorzystać na prace w ogrodzie a wieczorem wprowadzam porządki wiosenne w domu.
Wiele już zrobiłam ale nadal końca nie widać Staram się w pierwszej kolejności wykonywać prace które nie mogą czekać. Czyli pierwsze opryski, nawozy, cięcia itp. Nowe rabaty czekają na swoją kolej. Nawet nie mam kiedy pojechać na zakupy do szkółek. A strasznie mnie nosi
bo podczas porządkowania rabat pojawiły się pomysły i miejsca na nowe roślinki.
Merymg nie obsypuję całych róż kamykami zostawiam 15-20 cm okrąg z ziemi.
Dziś kończę prezentację róż z 2013
Rosarium uetersen i Rose de Resht

Rosenfee
The Fairy i The Fisherman's friend

Uetersener Klosterrose i Wiliam Sheakspir

White Meilland

Znów brakuje mi czasu, każdą wolną chwile próbuję wykorzystać na prace w ogrodzie a wieczorem wprowadzam porządki wiosenne w domu.
Wiele już zrobiłam ale nadal końca nie widać Staram się w pierwszej kolejności wykonywać prace które nie mogą czekać. Czyli pierwsze opryski, nawozy, cięcia itp. Nowe rabaty czekają na swoją kolej. Nawet nie mam kiedy pojechać na zakupy do szkółek. A strasznie mnie nosi
Merymg nie obsypuję całych róż kamykami zostawiam 15-20 cm okrąg z ziemi.
Dziś kończę prezentację róż z 2013
Rosarium uetersen i Rose de Resht

Rosenfee
The Fairy i The Fisherman's friend

Uetersener Klosterrose i Wiliam Sheakspir

White Meilland

Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu