O nie - zjadło mi prawie całą odpowiedź. Pamiętacie taką piosenkę? :
"Tak bardzo się starałam, a ty teraz nie chcesz mnie "internecie.... Och nie odtworzę tego elaboratu co poszedł w kosmos. Będzie skrótowo:
Magduś- ja już mam pierwsze przekwitania, a przed Tobą wszystko!? Ciesz się
Aniu Zielona- psiny nie upilnowały. W ogródku niespodzianie wyrósł klon Globosum i złotokap Vossi. Fundusze niepokojąco topnieją, a gdzie tam jeszcze do soboty
Piterek - witaj serdecznie, bo Cię jeszcze nie widziałam

To magnolia Susan ( najprawdopodobniej) - ma naprawdę intensywny kolor i ogromne pachnące kwiaty.
Eluś - magnolia kupiona w czasach zamarzniętej ziemi i już z pękatymi pąkami. Taka marketowa przedsprzedaż... Pachnie uwodzicielsko, nie znałam tego zapachu. Jak podrośnie będzie można się pławić w jej zapachu... Wezmę urlop na czas kwitnienia magnolii

Będę musiała ją opatulić na zimę? Pomożesz? A co do kotów, to z pewnością wiedzą kiedy psy są w domu. U mnie też paradują bardzo prowokująco... A jeden taki kocur, sądząc po odorku obsikał wietrzące się psie legowisko. Z wietrzenia zrobiło się pranie
Ewo - piękna ta magnolia, nie mogę się nią nacieszyć

. Lubię zwierzyniec, ale dzikość kuny mnie troszkę martwi... Ale co ma być, to będzie.
Dominiko - też chciałabym mieć nadzieję, że TA kuna zamieszka w szopie Twoich sąsiadów

Ale to raczej nadzieje płonne... Milczę w temacie na własną odpowiedzialność... moje winogrona wyglądają nędznie

. Straszliwie się wkurzam, nie wiem czy na nie, czy na siebie. Wkurzam się i już.