Ja się zgłaszame-genia pisze: Jolu już mój M wyraził zgodę na wyjazd do Poznania.
Teraz tylko trzeba namówić jeszcze więcej Forumowiczów z okolic Poznania
i będzie piękny wyjazd
Genia

Witaj Piotrze w moich skromnych progach ogrodowychpiterek pisze:Geniu wpadłem Cię w końcu odwiedzić i warto było - wkleiłaś nam takie piękne i kolorowe zdjęcia, siedzę sobie i wzdycham do wiosny i lata![]()
Jolu ,chętnie przypomnę się wiosną .Mam jak na razie tylko żółto fioletowe iryski .zielono mi pisze:Nie ma sprawy Joluchętnie się podzielę , poczekamy do kwitnienia żebym wiedziała jakie tam są kolory, przenosiłam je 5 lat wstecz z klombu na trawniku i są pomieszane wiem że były tam białe, niebieskie wchodzące w fiolet, brązowe, i bordowe.
Raczej nigdy nie wyrzucam kwiatów, zawsze znajdzie się kogoś chętny wśród sąsiadów lub znajomych.
Tak że jeśli nie masz tych kolorów to przypomnij się wiosną a na pewno coś dla Ciebie znajdę.
W Poznaniu w pierwszy weekend maja jest otwarcie ogrodu botanicznego i z tej okazji odbywa się 3 dniowy kiermasz roślin , może byłyście już tam kiedyś, jeśli nie to naprawdę warto przyjechać. Gieniu może i Ty się wybierzesz jeśli nie byłaś to naprawdę warto obejrzeć ten ogród .Jolu a ty znasz już ten ogród
Zyto to ostróżkizyta.malek pisze:Geniu a co to masz takie "pikne" na pierwszym zdjęciu to w donicy o fioletowej barwie