Mój ogród - Zenobiusz
- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Witam serdecznie, piękne dorodne drzewa i krzewy, też tak lubię
, ale moich większość jeszcze młodziutka...
Bardzo ładny świerk Inversa,ten podoba mi się wyjatkowo
Gratuluję 

Bardzo ładny świerk Inversa,ten podoba mi się wyjatkowo

Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich serdecznie w moim ogrodzie:
Ireno róże i hortensje w naszym ogrodzie stanowią skromny procent krzewów, z uwagi na brak odpowiednich miejsc. A to za sprawą drzew i krzewów które
się już mocno rozrosły.
Isiu Tak masz rację ogród nasz urządzany był z myślą o miejscu na odpoczynek i rekreację, i stąd przewaga drzew i krzewów.W pózniejszym okresie małżonka
wprowadziła do niego kwiaty, które teraz muszą konkurować .
Spiker dziękuje za odwiedziny i miłe słowa, w najbliższym czasie wybiorę się do Ciebie z rewizytą.
Mario Tereso Twoje drzewa i krzewy za parę lat będą jeszcz ładniejsze
gdyż w chwili obecnej jest dużo większy wybór gatunków proponowanych przez sklepy i szkólki.Przed 10 laty wybór był nie wielki i ja swój ogród musiałem obsadzać materiałem który był wtedy na rynku a były to przeważnie sosny świerki i tuje.
Ireno róże i hortensje w naszym ogrodzie stanowią skromny procent krzewów, z uwagi na brak odpowiednich miejsc. A to za sprawą drzew i krzewów które
się już mocno rozrosły.
Isiu Tak masz rację ogród nasz urządzany był z myślą o miejscu na odpoczynek i rekreację, i stąd przewaga drzew i krzewów.W pózniejszym okresie małżonka
wprowadziła do niego kwiaty, które teraz muszą konkurować .
Spiker dziękuje za odwiedziny i miłe słowa, w najbliższym czasie wybiorę się do Ciebie z rewizytą.
Mario Tereso Twoje drzewa i krzewy za parę lat będą jeszcz ładniejsze
gdyż w chwili obecnej jest dużo większy wybór gatunków proponowanych przez sklepy i szkólki.Przed 10 laty wybór był nie wielki i ja swój ogród musiałem obsadzać materiałem który był wtedy na rynku a były to przeważnie sosny świerki i tuje.
Pozdrawiam Zenek
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48