Witajcie, wczoraj popracowałam troszkę w ogrodzie. Wypieliłam jedna rabatkę i przycięłam jaśmin bo był tak gesty że nie mogłam dostać sie do środka oraz odkryłam juki. Pozostałe roślinki jeszcze siedzą i czekają.
Musze Wam powiedzieć ze dzisiaj ledno chodze. mięśnie tak mnie bolą że nawet przy siadaniu sie krzywie. Ale trzeba sie przyzwyczaić i pokonać ból bo jutro zaplanowałam kolejne prace. Fakt nie wiem czy jak wrócę po 17 do dużo zdrobie ale możę uda mi sie rabatkę z żurawkami uprzatnoac bo tam kretowisko.
MID2006-Madziu dzisiaj odpoczywam i byłam w Mrówce ( sklep z wszystkim do domu takie drugie Nomi)
Moje zakupy dzisiaj:
dynia, ogórki, astry, portulaka, pietruszka, cukinia oraz skusiłam się na małe dekoracje do ogrodu. Mój ogród powiekszył sie o zajaczka i wiewiórkę
athshe-Agnieszko wiesz jako takiego pomieszania nie mam ale czasami znajdzie się kolotory zrębek na kamyczku nigdy odwrotnie. Lubie łączyć ze sobą kaniem, korę i zrąbki. Cieszę się że wpadłaś do mnie
koziorozec-Martusiu na rabacie rośnie żywotnik donica 9 jak sie nie mylę) i w przysżłości będą berberysy.
iwwa-Asiu żółte karłowe berberysy bardzo ładnie wygladają i tak ponieszać żółte, czerwone i zielone fajny efekt byłby. Może Ty doradzisz jakie niskie kwiatki ładnie pachną?
reniusia20-Renatko berberysy są mało wymadajace, posadzisz i rosną

, więc jestam na tak za Twój wybór

Wszystkim życzę miłego wieczoru a od jutro dużo słoneczka i iście wiosennej pogody