Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Sylwio,to jest trudne ,bo pachnące rośliny są wyższe ,np lilie orientalne ,floksy, róże,piwonie ,nie wiem co tam ma być,miłej soboty życzę ;:168 :wit
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sylwuś :wit Plany ogródkowe bardzo fajne :) , pomysł z dosadzeniem pachnących kwiatów, jak najbardziej trafny ! Cudnie tak przemierzać ścieżką przy unoszącym się zapachu kwiatów.
Berberysy są urokliwe, ja chyba w tym roku dokupię jakieś zielone, tak dla kontrastu. Mam bordowe i ślicznie wyglądają latem.

Pozdrawiam Cię już niedzielnie, pa :wit
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

hej :) Jak spędzasz dzisiejszy ;:3 dzionek? Pewnie plany ogrodowe?
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Sylwuś ;:196
Ja chyba też pójdę w berberysy ;:306 zakupię kilka sadzonek - bordowe jak spotkam...
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie, wczoraj popracowałam troszkę w ogrodzie. Wypieliłam jedna rabatkę i przycięłam jaśmin bo był tak gesty że nie mogłam dostać sie do środka oraz odkryłam juki. Pozostałe roślinki jeszcze siedzą i czekają.
Musze Wam powiedzieć ze dzisiaj ledno chodze. mięśnie tak mnie bolą że nawet przy siadaniu sie krzywie. Ale trzeba sie przyzwyczaić i pokonać ból bo jutro zaplanowałam kolejne prace. Fakt nie wiem czy jak wrócę po 17 do dużo zdrobie ale możę uda mi sie rabatkę z żurawkami uprzatnoac bo tam kretowisko.
MID2006-Madziu dzisiaj odpoczywam i byłam w Mrówce ( sklep z wszystkim do domu takie drugie Nomi)
Moje zakupy dzisiaj:
dynia, ogórki, astry, portulaka, pietruszka, cukinia oraz skusiłam się na małe dekoracje do ogrodu. Mój ogród powiekszył sie o zajaczka i wiewiórkę :)
athshe-Agnieszko wiesz jako takiego pomieszania nie mam ale czasami znajdzie się kolotory zrębek na kamyczku nigdy odwrotnie. Lubie łączyć ze sobą kaniem, korę i zrąbki. Cieszę się że wpadłaś do mnie :)
koziorozec-Martusiu na rabacie rośnie żywotnik donica 9 jak sie nie mylę) i w przysżłości będą berberysy.
iwwa-Asiu żółte karłowe berberysy bardzo ładnie wygladają i tak ponieszać żółte, czerwone i zielone fajny efekt byłby. Może Ty doradzisz jakie niskie kwiatki ładnie pachną?
reniusia20-Renatko berberysy są mało wymadajace, posadzisz i rosną :), więc jestam na tak za Twój wybór :)
Wszystkim życzę miłego wieczoru a od jutro dużo słoneczka i iście wiosennej pogody ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Sylwuniu czyli pierwsze prace zrobione.Ja jutro zaczynam porządkować rabatki.Może jakieś foteczki nowych mieszkańców ogrodu.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuniu no to prędziutko pokaż tego zajączka i wiewióreczkę :). Zakupki pierwsza klasa ;:333 Ja jeszcze nie odkryłam roślin. Jakoś tak nie mogę się do tego przekonać. Tam na wsi takie ostre powietrze jeszcze..niby ciepło ale boję się o pąki np magnolii czy bzu czy wierzby. Róż oczywiście też.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Joasiu, Madziu mam troszkę utrudnione ruch ale czego się nie robi dla tak wspaniałych kobietek
Nowi mieszkańcy:
Pan zając i Pani wiewiórka.
Obrazek
Jeszcze nie wiem gdzie postawie ale nie mogłam sie oprzeć tzn z mamą nie mogłysmy ;:306
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jeszcze napisze Wam że poczułam wiosnę i postanowiłam zmienic kolor. Teraz jestem blondynka :) a druga wiadomość to taka że w tygodniu wstawię jeszcze zdjecia nowych mieszkańców troszkę innych od tych wstawionych wyżej. Ale więcej już nie napisze.
Zmykam spac bo juto do pracy a może jeszcze przed praca udałoby mi sie wpaść do carrefura.
Spokojnej nocki życże i wiosennych i kolorowych snów ;:19 , dobranoc
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Sylko mięśnie nadwyrężone ,za dużo chciałaś na raz zrobić, ale my ogrodnicy tak mamy jak dopadniemy to chcemy wszystko od razu, świetne zakupy zrobiłaś ,lubię takie gadżety, ;:215
dobrej nocy,zregeneruj mięśnie :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuniu dziękuję. Jakie one mają śliczne oczyska! Takie że aż się ich żal robi i trzeba je kupić. Ciekawa jestem gdzie je umieścisz. Wyglądają cuuudnie :) Ja bym powiedziała że to Pani Zającowa i Pan Wiewór heheh . Hmmm ciekawa jestem jak wyglądasz w blond włoskach :) Pewnie superowo . Czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia które masz wstawić w tygodniu. Ciekawość mnie zeżre, choć wiem że to pierwszy stopień do piekła :) Dobrej nocy Sylwuniu.
Awatar użytkownika
Magda30
500p
500p
Od: 10 sie 2013, o 23:32

Post »

Sylwuś ja też bym takich lokatorów do ogrodu zameldowała fajne
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Fajni Ci nowi mieszkańcy ale ci najnowsi bardziej mnie ciekawią .Czy to będą kurki ???Miłej pracy Sylwuś ;:196 No widzisz potrzebna Ci gimnastyka ,to nie byłoby zakwasów :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Oj nie dziwię się że nie mogłaś się uprzeć , że nie mogłyście się obie oprzeć.
Te ich spojrzenia , jak oczy kotka ze Shreka ;:224
Pozdrawiam !!!
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Jakie fajne zwierzaczki Sylwuś, ja kupiłam kaczuszkę z małą kaczusią do oczka, jeszcze jakaś zielona żabcia by mi się przydała :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”