Jak pudełko zapałek...
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jak pudełko zapałek...
Tak troszkę Ci zazdroszczę pobytu w Górach Stołowych, piękne widoki 

-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Dorotko noclegi mieliśmy w Dusznikach Zdroju, zwiedziliśmy jeszcze Zamek Grodno, Sztolnie Walimskie, potem okolice Dusznik, Kudowy i Szczeliniec z zejściem w Błędne Skały. W drodze do domu powrotnej poszłam pokłonić się Panience Najświętszej w Wambierzycach i jeszcze kopalnię węgla w Nowej Rudzie, A popołudniem pospacerowaliśmy jeszcze po Starym Rynku we Wrocławiu
Reniu ja coś daleko w lesie jestem z wieloma watkami, ale nie martw się i do Ciebie dotrę
. A w przyszły weekend wybieramy się w Twoje strony, bo teściuni płot będziemy stawiać
coby się jej po ogródku nie włóczyły psy sąsiadów 
Oj Iwonko piękne, masz rację. Ja lubię wakacje spędzać w naszej Polsce, żadne wojaże mi niepotrzebne, Ale Twój urlopik, choć niedaleko domciu też był fajowy. Najbardziej pewnie przez wnuczęta, prawda

Reniu ja coś daleko w lesie jestem z wieloma watkami, ale nie martw się i do Ciebie dotrę

Oj Iwonko piękne, masz rację. Ja lubię wakacje spędzać w naszej Polsce, żadne wojaże mi niepotrzebne, Ale Twój urlopik, choć niedaleko domciu też był fajowy. Najbardziej pewnie przez wnuczęta, prawda

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- iwona0042
Oj tak, z wnuczkami to dla nas sama radość 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

jesienne kolory w ogródku cudne...

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Duszniki,ładna miejscowość,znam te okolice,Duszniki,Polanica,Kudowa,Walim,Kowary,Karłów..Szceliniec i Błędna Skały to żelazny punkt każdego pobytu a jeśli we Wrocławiu spacer zaliczyliście to musiałaś do domu wracać przez Rawicz
-
Iwonkoa my z naszym maluszkiem mamy kłopoty
Czekam za wyjaśnieniem, jeszcze 2 i pół tygodnia
Misiu
Dorotko i wracaliśmy, ja nawet mojemu eMowi mówiłam, że mam koleżankę z FO, która mieszka w Rawiczu. Tylko nie wiedziałam, z której strony masz ogródek, myślałam, że w Sarnowej
,

Misiu

Dorotko i wracaliśmy, ja nawet mojemu eMowi mówiłam, że mam koleżankę z FO, która mieszka w Rawiczu. Tylko nie wiedziałam, z której strony masz ogródek, myślałam, że w Sarnowej

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Właśnie mam przy trasie Wrocław-Poznań, jak się wjeżdża obwodnicą do Rawicza to po prawej jest taki budynek -bar pod nazwą Rawicki Stół-tam skręcam na moją działeczkę choć główne wejście na ogródki jest od strony obwodnicy,przejeżdżaliście obok
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30

bardzo lubię takie wypady ale pod warunkiem że nie muszę jeżdić tylko mogę sobie pospacerować
czego nie podziela moja druga połowa

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Agnieszko piękne fotki wakacyjne o ogrodowej letniej odsłonie nie wspominam cudna.
- iwona0042
Agniesiu, trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze i tak myśleć 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonka ma rację Agniesiu
zamartwianie się nic nie da, trzeba wierzyć że będzie dobrze
niektórym pomaga modlitwa, ale to jak kto chce.
Piękną wycieczkę miałaś, i dobrze że zdjątka porobione bo jest co wspominać
Fajnie że się znowu pokazałaś na forum, czekam kiedy do mnie zajrzysz

zamartwianie się nic nie da, trzeba wierzyć że będzie dobrze
niektórym pomaga modlitwa, ale to jak kto chce.
Piękną wycieczkę miałaś, i dobrze że zdjątka porobione bo jest co wspominać
Fajnie że się znowu pokazałaś na forum, czekam kiedy do mnie zajrzysz

Pozdrawiam, Agata.
-
Oj dziewczyny żeby to było takie łatwe. Jeszcze dwa tygodnie stresu nas czekają i huśtawka co z Wojtkiem, a ten biedulek cały czas tęskni i płacze
Dziś już skończyło się chorowanie, bo już dużo spraw się mi nawarstwiło z pracą związanych, ale znalazłam chwilkę i pojechałam na ogród zobaczyć, czy mi dalie nie zmarzły. Ale nie, stoją i dalej kwitną. Nawet te biedactwa wydarte niemal z kosza na śmieci w połowie czerwca szykują się z pąkówkami
Tylko zdjęć nowych nie mam, bo raptem posadziłam jedną różę białą pnącą New Dawn i pozbierałam nasionka z cynii. A po telefonie z księgarni musiałam biec odebrać dziecku ostatni podręcznik. Ale uff, zdążyłam...
Ta biała róża może zechce żyć w bliskim sąsiedztwie swojej koleżanki, którą też kupiłam jako pnącą
Na fotografii troszku już przeschnięta, ale i tak jest śliczna:

Czy cynie z nasion zebranych wyrosną takie same?
Dorotko to może przy kolejnym wyjeździe w Twoje strony poproszę Ciebie o nr telefonu i uda się nam spotkać
Ula ja baaardzo dużo jeżdżę autem w miesiącu nawet ponad 2tys km, więc w czasie wolnego po prostu nawet nie patrzyłam w stronę kierownicy
korzystałam dzięki temu z innych atrakcji
A Góry bardzo polecam
Beatko
dziękuję, Twoje fotografie dopiero są piękne, pelne kolorów i ślicznych dzieciaczków
Iwonko tylko nadzieja i codzienna prośba do Pana o wysłuchanie, bo nawet nie wiem do kogo po radę się zwrócić w naszej sytuacji
Agaciu dobrze, że jesteś
Sama Twoja obecność często przywraca właściwe proporcje moim wyolbrzymionym problemom
Dziękuję Ci za to 

Dziś już skończyło się chorowanie, bo już dużo spraw się mi nawarstwiło z pracą związanych, ale znalazłam chwilkę i pojechałam na ogród zobaczyć, czy mi dalie nie zmarzły. Ale nie, stoją i dalej kwitną. Nawet te biedactwa wydarte niemal z kosza na śmieci w połowie czerwca szykują się z pąkówkami

Tylko zdjęć nowych nie mam, bo raptem posadziłam jedną różę białą pnącą New Dawn i pozbierałam nasionka z cynii. A po telefonie z księgarni musiałam biec odebrać dziecku ostatni podręcznik. Ale uff, zdążyłam...

Ta biała róża może zechce żyć w bliskim sąsiedztwie swojej koleżanki, którą też kupiłam jako pnącą

Czy cynie z nasion zebranych wyrosną takie same?
Dorotko to może przy kolejnym wyjeździe w Twoje strony poproszę Ciebie o nr telefonu i uda się nam spotkać

Ula ja baaardzo dużo jeżdżę autem w miesiącu nawet ponad 2tys km, więc w czasie wolnego po prostu nawet nie patrzyłam w stronę kierownicy

Beatko

Iwonko tylko nadzieja i codzienna prośba do Pana o wysłuchanie, bo nawet nie wiem do kogo po radę się zwrócić w naszej sytuacji

Agaciu dobrze, że jesteś

- iwona0042
Kochana, ja wiem że modlitwa i prośby pomogą, mój syn malutki, przed roczkiem jeszcze był, i było bardzo źle, miesiąc czasu w szpitalu leżał, ale prośby i modlitwa były bardzo pomocne, na pewno będzie dobrze 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Agnieszko
mam nadzieję że już jest dobrze ...

-
Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie.
Dopiero za dwa tygodnie będziemy wiedzieć coś więcej. Ta sytuacja nie na związku z małego zdrowiem, tylko z opieką nad nim
Trzymajcie więc za nas kciuki
Dopiero za dwa tygodnie będziemy wiedzieć coś więcej. Ta sytuacja nie na związku z małego zdrowiem, tylko z opieką nad nim

Trzymajcie więc za nas kciuki