Wspomnienie Lata cz.1
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak miło mieć święto w maju, gdy wszystko takie... umajone
Wszystkiego kwitnącego, życzę 

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Babka gotowana jest pyszna,ja często ją gotowałam :P .Moja foremka nie ma zapięć tylko pokrywka jest naciskana na foremkę.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Madziu
to jest specjalna pokrywka na tę foremkę .Była kupiona w komplecie z foremką.Foremka ma takie zwężenie u góry na które naciska się pokrywkę i nic nie wykipi :P
Ja kupiłam ją bardzo dawno temu(chyba z 15 lat temu albo i więcej) u blacharza.On robił i sprzedawał te formy.Teraz są już takie jak Ty masz na te zatrzaski,ale ja się do tej starej przyzwyczaiłam.Już mi rdzewieje i muszę kupić nową
Czy wiesz że te babki gotowane polane polewą czekoladową zachowują swoją świeżość przez kilka tygodni?Moja ciotka ś.p.zawsze gotowała kilkanaście takich babek od razu ,polewała czekoladą i chowała do spiżarni.Jak przyjeżdżali goście zawsze była zabezpieczona w słodkości :P
to jest specjalna pokrywka na tę foremkę .Była kupiona w komplecie z foremką.Foremka ma takie zwężenie u góry na które naciska się pokrywkę i nic nie wykipi :P
Ja kupiłam ją bardzo dawno temu(chyba z 15 lat temu albo i więcej) u blacharza.On robił i sprzedawał te formy.Teraz są już takie jak Ty masz na te zatrzaski,ale ja się do tej starej przyzwyczaiłam.Już mi rdzewieje i muszę kupić nową

Czy wiesz że te babki gotowane polane polewą czekoladową zachowują swoją świeżość przez kilka tygodni?Moja ciotka ś.p.zawsze gotowała kilkanaście takich babek od razu ,polewała czekoladą i chowała do spiżarni.Jak przyjeżdżali goście zawsze była zabezpieczona w słodkości :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków